7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCalculator GdS, la zi aniversară

Calculator GdS, la zi aniversară

Surpriză pentru un craiovean de 57 de ani. Abonat al Gazetei de Sud doar de la începutul anului, Ştefan Bârsan a câştigat la Tombola Abonaţilor din 11 februarie marele premiu, un calculator AMD Sempron cu monitor LCD.
„Am fost anunţat de distribuitorul GdS că am câştigat premiul cel mare la Tombola Abonaţilor. Este pentru prima oară în viaţă când câştig ceva, aşa că iniţial am crezut că glumeşte“, a declarat Ştefan Bârsan. Acesta a explicat că premiul va ajunge la o persoană specială din viaţa sa.
„Calculatorul îl voi face cadou nepoatei mele care mâine (16 februarie – n. r.) îşi sărbătoreşte ziua de naştere“, a adăugat câştigătorul lunii februarie.

Regulamentul Tombolei Abonaţilor

Gazeta de Sud organizează Tombola Abonaţilor în fiecare lună şi pune în joc premii substanţiale. În timp ce abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la tombolă, cei care se abonează prin Poşta Română trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei (Câmpia Islaz, nr. 97A). Tragerea la sorţi are loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate al Gazetei de Sud, situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi de cinematograful Modern. Pentru o transparenţă sporită, la tragerile la sorţi, care sunt interactive, poate asista oricine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU