10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Hoţ ascuns în secţia de poliţie
Nu toţi hoţii sunt „şmecheri“ şi inteligenţi. Mai mult chiar, unii dintre ei par să îşi facă de râs breasla. Este şi cazul unui infractor arestat „aproape din greşeală“ de poliţiştii din Wyoming, Statele Unite. După ce a jefuit o mică alimentară, bărbatul, de 26 de ani, a cărui identitate nu a fost divulgată, a reuşit să fugă şi s-a ascuns în incinta unei secţii de poliţie. Neobişnuitul personaj, care a furat din magazin doar o sticlă de alcool, câteva pachete de ţigări şi nişte pastile de tuse, a avut nevoie de câteva minute bune pentru a-şi da seama de greşeală, după care a încercat din nou să fugă. Din păcate pentru el însă, hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere din secţie, astfel că poliţiştii nu au avut nevoie de prea mult efort pentru a-l prinde. Potrivit autorităţilor, în momentul arestării, la doar câteva ore după incident, bărbatul era în evidentă stare de ebrietate.

Pentru Drew Barrymore, ridurile sunt preţul pentru înţelepciune

Cunoscuta actriţă Drew Barrymore este una dintre vedetele care nu se tem de trecerea anilor şi cu atât mai puţin de apariţia ridurilor. „Este cea mai bună perioadă din viaţa mea. Nu este traumatizantă deloc. Nu am fost niciodată mai fericită. Cu cât îmbătrânesc, cu atât este mai bine. Gravitaţia şi ridurile sunt ok pentru mine. Este un preţ mic pe care trebuie să îl plătesc pentru noua înţelepciune din mintea şi inima mea. Dacă sânii mei se vor lăsa până la pământ, nu îmi voi face griji. Nu voi mai apărea în faţa camerelor. Este ok pentru mine, fiindcă îmi place să produc şi să regizez“, a declarat vedeta.

Sat terorizat de un fazan
Un fazan a reuşit să terorizeze un întreg sat din North Yorkshire, Marea Britanie. Nevrotica pasăre urmăreşte câinii şi găinile localnicilor, se năpusteşte pe femeile care se află la plimbare cu copiii lor şi, de multe ori, terorizează chiar şi bătrânii. Timp de o lună, fazanul a agresat tot ce îi ieşea în cale, inclusiv autoturisme. Potrivit martorilor, „bestia“ adoră să se ascundă în apropierea staţiilor unde opresc autobuzele pentru elevi, iar atunci când copiii se aşază la rând pentru a urca în autobuz, sare din ascunzătoare şi se lansează în urmărirea micuţilor. Fazanul nu se limitează însă la urmăriri. Persoanele ceva mai curajoase, care se cred capabile să înfrunte înaripata, au aflat pe propria piele că fazanul cu pricina chiar e nebun. Luckily, un fost hotelier de 60 de ani, a fost chiar rănit de loviturile rapide ale păsării, el fiind salvat doar după intervenţia poştaşului, alarmat de urlete. „Toate astea ar putea părea amuzante, însă acest fazan i-ar putea răni grav pe copii“, crede Bob De’Ath, preşedinte al Newsham Parish Council. Lyndsey Waddell, preşedinte al National Gamekeepers Organisations, a sărit însă în apărarea bietei păsări. „Fazanul cu pricina se comportă la fel ca mulţi alţi semeni de-ai lui. Când se apropie primăvara şi, ca atare, sezonul împerecherii, aceştia au tendinţa să devină foarte agresivi. Ar fi bine ca această pasăre să fie capturată de cineva şi dusă într-un loc unde nu va putea răni pe nimeni“, a declarat Waddell.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS