6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFlorin Călinescu, exclus din PNL

Florin Călinescu, exclus din PNL

Actorul Florin Călinescu, care a fost exclus din organizaţia PNL Argeş, a declarat ieri că a demisionat din partid încă din decembrie 2008, după alegerile parlamentare, printr-o scrisoare trimisă prin poştă, deoarece a fost dezamăgit de atitudinea colegilor săi.
„Eu mi-am trimis demisia prin poştă în 2008, în decembrie. Alegerile s-au terminat pe 30 noiembrie. Am fost dezamăgit de atitudinea celor din PNL, nu a celor din PSD sau PD-L, care şi-au făcut treaba atunci, pe loc. Domnii Călin Popescu Tăriceanu şi Bogdan Olteanu au avut o discuţie cu mine, trebuia să se întâmple ceva, indiferent de rezultatul alegerilor. Nu s-a întâmplat acel lucru, salut, la revedere!“, a explicat fostul candidat PNL pentru alegerile parlamentare din 2008, la Realitatea TV.
Întrebat cum se explică excluderea lui, în condiţiile în care a trimis scrisoarea de demisie încă din 2008, Călinescu a spus că „aşa se lucrează în PNL“, precizând că excluderea sa este o „sărbătoare“ pentru că nu poate sta într-un partid cu „oameni fără onoare“, referindu-se la Călin Popescu Tăriceanu, Bogdan Olteanu şi Crin Antonescu.
Călinescu a mai spus că în situaţia lui s-au mai aflat şi alţii, care aveau păreri diferite faţă de partid, dându-i ca exemplu pe Cristian Boureanu, Valeriu Stoica, Theodor Stolojan şi Elena Udrea. „Aşa se lucrează în PNL, cu maximă democraţie, oricine are altă părere este exclus“, a continuat Călinescu, la Realitatea TV.  Fostul membru PNL a precizat că nu are oferte de la alte partide, dar, dacă va primi, va reflecta.
„Eu, după ce am terminat treburile – am avut cea mai scurtă carieră politică, 45 de zile -, nu m-am mai înscris şi nu mă înscriu şi nu am nici o solicitare în acest sens. Dacă vreun partid din România îmi adresează o întrebare, voi reflecta“, a încheiat Călinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII