12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPădurarul, şeful hoţilor de lemne

Pădurarul, şeful hoţilor de lemne

Caz incredibil în Mehedinţi. După ce primarul şi câţiva localnici din comuna Prunişor au prins mai mulţi hoţi de lemne, poliţiştii chemaţi la faţa locului i-au făcut scăpaţi pe răufăcători. Hoţii au reuşit să fugă cu tot cu lemnele furate dintr-o pădure particulară. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât tocmai pădurarul (foto) era cel care conducea grupul de răufăcători.
„Am anunţat poliţia, dar nimeni nu a făcut nimic. Pădurarul a spus că nu are nimeni ce să îi facă pentru că el are spatele asigurat“, a afirmat Nandi Colvea, primarul din Prunişor.
Poliţiştii sunt rezervaţi în declaraţii.
„Au tăiat o creangă, dar nu am verificat dacă mai au lemne în maşină, o să verificăm“, a spus unul dintre oamenii legii.
Pădurarul şi hoţii de lemne au încercat să nege acuzaţiile, susţinând ca poliţiştii sunt beţi.
„Eu nu ştiu de unde a pornit această reclamaţie, nu ştiu ce spune poliţistul, dar cred că e beat“, a spus pădurarul acuzat pentru furtul de lemne.
Hoţii care au dat bir cu fugiţii chiar de sub nasul poliţiştilor au fost prinşi de altă patrulă, venită special de la Poliţia Severin. În prezent sunt cercetaţi atât hoţii şi pădurarul, cât şi poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII