17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGrâu sechestrat pentru datorii la stat

Grâu sechestrat pentru datorii la stat

Poliţiştii din Arad au sechestrat şase tiruri cu grâu ale unei firme din Craiova, care nu şi-a achitat datoriile la stat. Se pare că acţiunea a debutat în urma unei sesizări a comisarilor de la Garda Financiară Dolj, care i-au anunţat pe colegii lor din Arad cu privire la un mare transport cu grâu ce urma să sosească din Ungaria pentru firma SC GFE SPEED SRL din Craiova. Cele şase tiruri încărcate cu 144 de tone de grâu au fost lăsate să intre în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, apoi au fost urmărite şi trase pe dreapta la intrarea în municipiul Arad de poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru Mediu Urban, împreună cu comisari ai Gărzii Financiare Arad.
Cele şase tiruri cu grâu au fost sechestrate de autorităţi, fiind sigilate şi lăsate în custodie la SC COMCEREAL SRL Arad. Oficial, măsura ar fi fost instituită în vederea recuperării unei datorii de 150.000 de lei pe care societatea craioveană o are la bugetul de stat.
„Din verificările efectuate, în urma cooperării cu Garda Financiară Dolj, s-a aplicat decizia de instituire a măsurilor asiguratorii pentru satisfacerea unor creanţe bugetare restante în valoare de 150.000 lei“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.
Contactaţi în mai multe rânduri, ieri, de redactorii noştri, reprezentanţii Gărzii Financiare Dolj au refuzat să ofere orice fel de amănunte despre acest eveniment.
Firma SC GFE SPEED SRL are un capital de 200 de lei. Administratorul societăţii este chiar unicul asociat: Florentina Gugu, de 29 de ani, din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII