Acasă Local Sfârtecată de tren în Mehedinţi

Sfârtecată de tren în Mehedinţi

O femeie de 31 de ani din Craiova şi-a găsit duminică seară sfârşitul, după ce trenul Intercity 394 Timişoara-Bucureşti a lovit-o în timp ce aceasta a traversat calea ferată în comuna Şimian fără se asigure.
Adriana Doina Iancu se despărţise de soţul ei şi, după ce şi-a lăsat cele două fetiţe, de 14 şi şapte ani, în grija tatălui, a venit în Drobeta Turnu Severin ca să îşi găsească un loc de muncă.
Femeia locuia de patru luni în gazdă la un bărbat din comuna Şimian. Duminică seară, aceasta a mers la magazinul de peste calea ferată ca să îşi cumpere ţigări.
„Stătea de patru luni la mine. E din Craiova, se despărţise de soţ şi lucra în Severin, dar bea foarte mult şi când a plecat de acasă era ameţită. A spus că se duce să îşi cumpere ţigări şi la o jumătate de oră am auzit sirenele de la poliţie şi de la ambulanţă. Am ieşit şi am văzut lume adunată aici. Nu ştiu cum s-a întâmplat“, a spus bărbatul care o ţinea în gazdă p e femeie.
Medicii care au ajuns la faţa locului nu au putut face nimic pentru tânără.
„O femeie de 31 de ani, cu domiciliul în Craiova, a fost lovită de trenul Intercity 394 Timişoara-Bucureşti, în comuna Şimian. Femeia se pare că ar fi consumat băuturi alcoolice şi s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure. În continuare se fac cercetări“, a declarat Cătălin Murgu, comisar la Poliţia Transporturi Feroviare Drobeta Turnu Severin.
Trupul femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei, iar poliţia trebuie acum să anunţe familia victimei din Craiova de tragedia produsă.

Exit mobile version