17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a spânzurat într-un părculeţ pentru copii

S-a spânzurat într-un părculeţ pentru copii

O femeie de 37 de ani, din Slatina, s-a spânzurat sâmbătă noapte într-un părculeţ pentru copii, de pe strada Artileriei, din zona gării. Monica Pângăleanu locuia pe strada Drăgăneşti şi era cunoscută cu afecţiuni psihice. Sâmbătă, în jurul orei 17.00, ea a plecat de acasă fără să le spună părinţilor. Rudele au căutat-o toată seara, iar în jurul orei 23.00 au mers la poliţie.
„A plecat de acasă sâmbătă seară, şi n-a spus unde se duce. Părinţii au căutat-o toată noaptea, au mers şi la poliţie şi au dat-o dispărută. Era bolnavă, fusese internată de mai multe ori la Psihiatrie“, a spus un vecin.
Ieri-dimineaţă, un bărbat a găsit-o pe tânără spânzurată de un tobogan într-un părculeţ şi a sunat la 112.
„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Slatina. Din primele cercetări a reieşit că persoana respectivă este cunoscută în evidenţele medicale cu afecţiuni psihice. Nu a lăsat bilet de adio. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Slatina în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care persoana a decedat“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt. Monica Pângăleanu locuia împreună cu părinţii săi. Poliţiştii încearcă să afle din ce motiv tânăra şi-a pus capăt zilelor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII