10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Arta flirtului

Înainte de a ieşi în oraş, spune-ţi în gând: „În seara asta, voi flirta cu patru bărbaţi şi mă voi distra foarte tare“. Ca să te simţi cât mai sexy, te sfătuieşte avantaje.ro, te poţi folosi de câteva mici trucuri: când faci cunoştinţă cu un bărbat, salută-l plină de energie, convinsă de bucuria pe care ţi-o provoacă întâlnirea cu el. Susţine-i privirea şi repetă-i numele. În timp ce vorbeşti, joacă-te, cu un aer nepăsător, cu unul dintre cercei sau cu lănţişorul de la gât.

A risca sau a nu risca?
În timpul petrecerii, evită să-ţi concentrezi atenţia asupra unui coleg de serviciu. Luni dimineaţă, când mergi la birou, este plăcut să iei parte la micile bârfe iscate de petrecere, dar în nici un caz să fii subiectul lor! Dacă te interesează cu adevărat unul dintre colegi, aranjează o întâlnire cu el înainte de petrecere.

Pentru un sex-appeal garantat
Adaugă ţinutei tale o pereche de pantofi sau sandale cu toc şi picioarele tale vor fi extrem de sexy… Pune-le în valoare, abordând o ţinută dreaptă şi păşind elegant. Urmăreşte o linie imaginară, dreaptă – punând fiecare pas în faţa celuilalt – şi trece-ţi, cât mai languros, greutatea de pe un picior pe celălalt.

Combate „sindromul cuplului“
Renunţă la a mai crede că toţi cei din jurul tău se simt bine pentru că se află alături de persoana iubită, iar tu eşti singura excepţie. Nu este nici pe departe aşa! Fă tot posibilul să te simţi bine în propria-ţi piele, pentru că numai astfel vei putea emana un aer sexy şi încrezător. Aşadar, răsfaţă-te cu o vizită la coafor sau la cosmetică, apoi organizează o ieşire cu prietenele şi alege un local unde ştii că vor fi şi bărbaţi singuri.

Apelează la replici pentru începători
Sunt ideale pentru iniţierea unei conversaţii. Este bine să recurgi la mici complimente care să-l flateze pe interlocutorul tău – bărbaţii adoră să le fie gâdilat orgoliul. Poţi încerca şi câteva întrebări îndrăzneţe, care stârnesc reacţii de genul: „Nu pot să cred că mă întrebi una ca asta!“. Sau poţi apela la întrebări-ghicitoare, condiţia fiind ca el să-ţi facă cinste cu o băutură dacă nu ştie răspunsul. Apoi inversează rolurile şi provoacă-l să-ţi adreseze şi el asemenea întrebări.

Încearcă lucruri cu totul noi

Dacă ai rămas fără partener cu puţină vreme înainte de Sărbători şi vrei să eviţi localurile unde mergeaţi împreună, alege un club frecventat de persoane singure. Te vei simţi mult mai relaxată într-un loc în care toţi sunt în aceeaşi situaţie ca tine. Localurile în care se pot practica jocuri de societate, prin intermediul cărora poţi lega noi relaţii, constituie, de asemenea, o alegere ideală.

Planifică o întâlnire romantică
Fă tot posibilul să eviţi obişnuitul conflict familial. De Crăciun, părinţii vor să te aibă aproape, dar tu îţi doreşti să-l petreci alături de persoana iubită. Evident, cel mai bine ar fi să împaci aştep­tările celor dragi cu dorinţele tale. Începe prin a le explica părinţilor tăi că vei petrece jumătate de zi împreună cu ei, iar după-amiaza o vei dedica iubitului tău. Pentru întâlnirea cu acesta, alege un loc intim, unde să nu fiţi deranjaţi şi unde să puteţi savura în liniş­te schimbul de cadouri sau gesturile de tandreţe (primul sărut, prima plimbare de mână, prima partidă de sex).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII