8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPaula Seling colindă pentru copii

Paula Seling colindă pentru copii

Pe 28 decembrie, vocea Paulei Seling se va auzi din nou în Craiova. Oamenii care vor veni să-i asculte colindele în sala mare a Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ vor ajuta, în acelaşi timp, copiii cu deficienţe, căci banii strânşi din vânzarea biletelor vor ajunge la Centrul pentru persoane cu dizabilităţi „Sf. Ecaterina“.

 Maria CARAGEA

Luni, 28 decembrie, Asociaţia „Vasiliada“, în parteneriat cu Casa de Cultură „Traian Demetrescu“, va organiza a doua ediţie a concertului caritabil de colinde „ColinDAR cu Paula Seling“. Fondurile obţinute vor fi folosite pentru sprijinirea tinerilor cu dizabilităţi din Craiova. Alături de Paula Seling, vor participa la acest demers filantropic şi Angelica Stoican, Grupul de colindători „Izverna“, Corul Catedralei Mitropolitane din Craiova „Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir“ şi Corul mimico-gestual „Anghelos“.
Colaborarea Asociaţiei „Vasiliada“ cu Paula Seling a început în urmă cu cinci ani, când interpreta a ajuns la Craiova pentru a înregistra trei videoclipuri cu colinde interpretate de copiii cu deficienţe de auz.
„De atunci, în fiecare an, Paula Seling împreună cu grupul «Anghelos» transmit în perioada Sfintelor Sărbători de iarnă că persoanele cu dizabilităţi, în general, şi persoanele cu deficienţe de auz, în special, trebuie privite ca persoane eficiente şi nu deficiente“, a spus Anca Ştefan, asistent social în cadrul Asociaţiei „Vasiliada“. Luni seară, colindele Paulei Seling vor fi transpuse în limbaj mimico-gestual de corul „Anghelos“, format din copii cu deficienţe de auz şi vorbire, elevi ai şcolilor „Sf. Vasile“ şi „Beethoven“ din Craiova.
Evenimentul va fi prezentat de Nataşa Raab. Tichetele se găsesc la Casa de Bilete a Filarmonicii „Oltenia“ şi la sediul Asociaţiei „Vasiliada“ (informaţii la telefon  0758.849.602). Concertul va începe la ora 18.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII