10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGăsit mort în zăpadă

Găsit mort în zăpadă

Frigul şi zăpada au făcut prima victimă în judeţul Mehedinţi. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit fără suflare joi după-amiază chiar lângă staţia de salvare din Drobeta Turnu Severin. Cel mai probabil, este vorba despre un om al străzii.
Cadavrul bărbatului a fost descoperit de măturătorii de la Serviciul de Salubritate al oraşului. Aceştia au anunţat imediat poliţia.
„Măturam strada când l-am văzut. Ne-am speriat şi am sunat la poliţie“, a spus o angajată a Serviciului de Salubritate.
Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă pe corpul victimei.
„Pe 17 decembrie, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Drobeta Turnu Severin a fost sesizat că, într-un cămin de termoficare, se află decedată o persoană de sex masculin. Echipa operativă a poliţiei a stabilit că bărbatul era o persoană fără adăpost. Asupra cadavrului nu au fost găsite acte de identitate. La examinarea exterioară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă. Cercetările continuă, pentru stabilirea identităţii bărbatului şi a împrejurărilor producerii decesului, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale, să se propună soluţia legală“, a declarat Andreea Dobre, subinspector în cadrul IPJ Mehedinţi.
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII