6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSediu nou pentru Poliţia Calafat

Sediu nou pentru Poliţia Calafat

Poliţia Calafat are, de ieri, un nou sediu, în locul celui vechi, câştigat de foştii proprietari şi pentru care Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) plătea o chirie substanţială.
Situat pe strada A.I. Cuza din municipiul Calafat, noul sediu adăpostea cu ani în urmă o grădiniţă. Clădirea a fost o vreme părăsită, iar în iunie 2008 a fost preluată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, care a renovat-o şi i-a adăugat o mansardă peste cele două niveluri. Totalizând o suprafaţă desfăşurată de 1.026 mp, imobilul creează condiţii moderne de muncă pentru cei 65 de poliţişti din Calafat. Lucrarea, evaluată iniţial la aproape 6,3 milioane de lei, a costat până la urmă doar 2,9 milioane, iar asta cu toate dotările, inclusiv instalaţia de încălzire şi climatizare, parcarea acoperită şi padocul pentru câinii poliţişti.
Ieri, imobilul – proiectat după standarde europene de chiar proiectanţii MAI – a fost inaugurat oficial de şefa Poliţiei Calafat, comisar-şef Maria Păun, în prezenţa şefului IPJ Dolj, comisat-şef Constantin Nicolescu, a prefectului de Dolj, Eugen Georgescu, şi a comisar-şef Mihai Călinescu, adjunctul şefului Poliţiei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU