17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalZăpada aduce şi neplăceri

Zăpada aduce şi neplăceri

Ninsoarea din ultimele două zile din judeţul Mehedinţi a adus şi neplăceri. Drumul Naţional 57, care face legătura între municipiul Orşova şi Moldova Nouă, a fost blocat din cauza unor căderi de pietre pe ambele sensuri de mers în dreptul localităţii Dubova de pe Clisura Dunării. După ce muncitorii de la Drumuri Naţionale Orşova au muncit toată noaptea de marţi spre miercuri au reuşit să degajeze un sens de mers. În prezent, circulaţia rutieră este restricţionată pe un singur sens de mers şi se lucrează la eliberarea întregii părţi carosabile.
„Conform informaţiilor telefonice primite la ora 20.00, de la dispeceratul IJPF Mehedinţi, pe DN57 au avut loc căderi de pietre pe carosabil. S-a luat măsura înştiinţării Secţiei Drumuri Naţionale Orşova pentru degajarea drumului. S-a acţionat cu două buldoexcavatoare şi patru lucrători de la Secţia Drumuri Naţionale Orşova“, a declarat Ramona Nistor, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“.
Tot din cauza ninsorii din ultimele două zile, trei localităţi  – Budăneşti, Băseşti şi Cracul Lung, aparţinând comunei Ilovăţ – au rămas ieri în beznă, după ce câteva fire de curent s-au rupt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII