10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţişti în control

Poliţişti în control

Peste 350 de poliţişti doljeni au fost prezenţi pe drumuri, marţi, pentru a monitoriza şi dirija traficul rutier, dar şi pentru depistarea autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone, care nu sunt dotate pentru a circula în condiţii de siguranţă pe timp de iarnă.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, marţi, au fost dispuse măsuri de suplimentare a numărului de poliţişti care să acţioneze în stradă, pentru dirijarea traficului rutier, dar şi pentru a avea o situaţie a stării drumurilor. Începând de marţi dimineaţă, peste 350 de poliţişti, cei mai mulţi de la Serviciul de Ordine Publică şi de la Serviciul Rutier, au acţionat pe drumurile din judeţul Dolj pentru monitorizarea şi controlul traficului, pentru dirijarea şi informarea conducătorilor auto cu privire la condiţiile de trafic pe anumite sectoare de drum, dar şi pentru depistarea autovehiculelor care nu sunt dotate corespunzător pentru a rula în condiţii de siguranţă pe timp de iarnă. Poliţiştii au instituit opt filtre auto, în care au fost oprite toate autovehiculele cu masa de peste 3,5 tone, acestea fiind verificate amănunţit pentru a se stabili dacă sunt dotate cu lanţuri antiderapante, lopată şi nisip.
Oamenii legii au comunicat că au fost constatate 101 fapte de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 17.280 de lei, iar marţi, în ciuda condiţiilor meteo, au fost înregistrate numai două accidente, soldate doar cu pagube materiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII