5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOmorâtă de locomotivă

Omorâtă de locomotivă

Tragedie în judeţul Mehedinţi. O femeie a fost accidentată mortal de o locomotivă în timp ce traversa calea ferată printr-un loc nesemnalizat.

Nenorocirea a avut loc marţi seară, în jurul orei 18.30, în comuna Şimian. Gheorghiţa N., de 37 de ani, din localitate, se întorcea acasă de la serviciu, dar, la câteva sute de metri de blocul în care locuia, a fost lovită mortal la o trecere de cale ferată nesemnalizată de o locomotivă care se întorcea în Halta Şimian.
Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi au încercat să o resusciteze de femeie, însă nu au putut decât să constate decesul.
„Am intervenit în comuna Şimian la un accident feroviar, unde locomotiva unui tren a lovit o femeie. Din păcate, la sosirea noastră aceasta decedase, suferind mai multe lovituri la cap“, a declarat Eleonor Mihuţ, medic pe ambulanţă.
Oamenii din Şimian spun că astfel de evenimente au loc frecvent în acea zonă. Calea ferată desparte comuna în două şi nu există nici un pasaj de trecere a pietonilor spre casă. „Nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva aici. De ce nu au făcut o trecere pentru pietoni“, a spus un martor.
Poliţia cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul feroviar. „În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că femeia s-a angajat în traversarea căii ferate, fără să se asigure, moment în care a fost surprinsă şi accidentată mortal de un tren. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţia legală“, a declarat Andreea Dobre, subinspector IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII