12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident în lanţ, provocat de o şoferiţă

Accident în lanţ, provocat de o şoferiţă

Două maşini au fost avariate şi două persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, ieri-dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate patru maşini, provocat de o tânără şoferiţă.
Reprezentanţii Inspectora-tului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că în jurul orei 9.00, Raluca Irimia, de 22 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Opel Corsa pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova, a pierdut controlul direcţiei de mers, a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit un utilaj de deszăpezire condus din sens opus de Ilie Cătănescu, de 48 de ani, din localitate. Văzând accidentul, Laurenţiu Magiu, de 27 de ani, care conducea un Mitsubishi în spatele plugului, a frânat, iar maşina sa a fost lovită din spate de o Dacie Logan condusă de Marius Păunescu, de 34 de ani, tot din Craiova. În urma accidentului, două persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că vina producerii accidentului o poartă şoferiţa Opelului, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum – carosabil acoperit cu zăpadă. Tânăra a fost sancţionată cu o amendă în valoare de 360 de lei. De asemenea, şoferul Loganului a fost amendat cu 240 de lei pentru că nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa.    
Pentru că a nins, Serviciul Rutier Dolj le recomandă şoferilor să  adapteze viteza la condiţiile de drum, să nu parcheze pe partea carosabilă, să folosească pneuri de iarnă şi să aibă la ei lanţuri antiderapante, lopată, racletă şi un sac cu nisip.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

51 COMENTARII