8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVictime pe trecerea de pietoni

Victime pe trecerea de pietoni

Trei persoane au fost rănite duminică seară şi ieri-dimineaţă, în Craiova, în urma a două accidente rutiere provocate de şoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.
Primul eveniment rutier a fost înregistrat duminică seară, în jurul orei 21.30, pe bulevardul Decebal. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, Constantin Ciocan, de 53 de ani, din Craiova, care conducea un Cielo pe bulevardul Decebal către strada Caracal, la trecerea de pietoni din zona bretelei de legătură cu strada Calea Bucureşti, a accidentat-o grav pe Mirela Şerban, de 46 de ani, din Craiova, şi l-a lovit uşor pe Elvis Stroescu, de 42 de ani, din localitate, ambii aflaţi în traversarea bulevardului Decebal pe marcajul pietonal. Cele două victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă, unde au rămas internate pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă.
Alt accident a fost înregistrat ieri-dimineaţă, în jurul orei 8.00, la trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Horia. Poliţiştii de la Rutieră au precizat că victima, Constantin Stuparu, de 42 de ani, din Cernăteşti, a fost lovită în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal de o maşină care a părăsit locul accidentului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, având leziuni uşoare. Oamenii legii au identificat marca autoturismului şi numărul de înmatriculare al acestuia din declaraţiile martorilor, însă nu au reuşit să îl găsească pe şoferul vinovat. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai comunicat că, de la începutul anului şi până ieri, în judeţul Dolj, trei persoane şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de maşini în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Alte 19 persoane au murit în timp ce traversau neregulamentar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII