Cum era să rămână un doljean fără pensie

Autori


Un locuitor din Maglavit era să piardă şansa de a mai fi pensionar. Acestuia îi dispăruse cartea de muncă din dosarul de pensionare depus la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Dolj. Fosta directoare adjunctă a CJP Dolj, Oana Bică, luase acasă cartea de muncă a omului. După intervenţia GdS, Oana Bică i-a înapoiat ieri cartea de muncă bărbatului  din Maglavit.

Virgiliu Petrescu, din Maglavit, şi-a depus dosarul de pensionare la limită de vârstă pe 2.09.2009 la sediul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Dolj, înregistrat cu numărul 29.557. Omul a lucrat ca tehnician veterinar în localitate. După un schimb de acte cu instituţia, bărbatul a aşteptat liniştit să îi vină acasă decizia de pensionare, cum se procedează de obicei. La începutul lunii decembrie, soţia lui Petrescu a mers la CJP Dolj să vadă ce se întâmplă, de ce nu primeşte soţul ei nici o decizie de pensionare. Dar… stupoare. La Casa de Pensii nu mai exista nici decizia omului, nici cartea de muncă a acestuia. A doua zi, fiica acestuia, Cristina Bucur, care locuieşte tocmai în Australia, a sunat la CJP Dolj pe toate numerele posibile, întrebând unde sunt actele tatălui său. A aflat că actul care dovedea toţi anii de muncă ai lui Virgiliu Petrescu din Hunia (Maglavit) se afla la „o oarecare domnişoară Oana“, pe care nimeni nu o găsea să îi înapoieze bărbatului cartea de muncă. Această informaţie a primit-o femeia după ce, iniţial, i s-a spus că decizia de respingere a pensionării, cu numărul 28.595, a fost trimisă prin poştă direct la Maglavit, dar tatăl său susţinea că nu a primit nici o decizie prin poştă, povesteşte femeia din Australia. După ce a fost plimbată „de la Ana la Caiafa“, femeia a luat decizia să sesizeze lipsa actelor personale ale tatălui său la GdS, nemaiştiind unde să mai întrebe. „Vreau să ştiu, în final, unde este dosarul tatălui meu şi unde este cartea de muncă după zeci de ani munciţi cinstit în slujba statului? Vreau să ştiu numerele de ieşire a acestor acte din instituţie. Fiind o recomandată, cineva trebuia să semneze pentru acte, dacă nu, se va face răspunzător de această greşeală“, a spus în disperare de cauză fiica lui Petrescu.

Cartea de muncă a omului era la… fosta directoare adjunctă

Ne-am interesat şi noi la CJP Dolj, iar marţi dimineaţă ne-a fost livrată aceeaşi poveste: decizia de respingere a pensionării lui Petrescu ar fi fost trimisă prin Poştă. După un sfert de oră, directarea adjunctă a CJP Dolj, Anca Giugea, soţia fostului prefect din partea PD-L Nicolae Giugea, a precizat că s-a găsit cartea de muncă a omului, dar aceasta nu mai era la sediul instituţiei, în dosarul lui Virgiliu Petrescu, ci… acasă la fosta directoare adjunctă a instituţiei, Oana Bică, totodată şi consilier judeţean din partea PSD. Aşa s-a lămurit cine era misterioasa domnişoară Oana despre care funcţionarii Casei de Pensii îi spuneau fiicei lui Virgiliu Petrescu. Contactată telefonic, fosta directoare adjunctă, în prezent consilier judeţean din partea PSD, Oana Bică, a negat iniţial că ar fi luat acasă un act personal al cuiva din dosarul de pensionare. „Nu am luat cartea de muncă a domnului Petrescu. Nu ştiu de ce v-au trimis la mine. Probabil pentru că eu mă ocup de Maglavit pe linie de partid“, a spus marţi Oana Bică.

„Este ilegal să ia cartea de muncă a omului“


Ieri, actualul director al CJP Dolj, Daniel Baciu, după ce GdS s-a interesat de caz, l-a chemat la el pe Virgiliu Petrescu, pentru a clarifica lucrurile. „Noi, ca instituţie, vrem să rezolvăm acest caz, dar este vorba de fosta conducere, în speţă domnişoara Oana Bică. Ea a luat acasă cartea de muncă a acestui om şi a ţinut-o două luni. Este un caz singular acest lucru în instituţie“, spune noul director Daniel Baciu. În acelaşi timp, înlocuitoarea Oanei Bică la Casa de Pensii, Anca Giugea, a spus că „este ilegal să se scoată din instituţie acte de la dosarele de pensionare ale oamenilor“. În registratura noastră apare o înregistrare pe dosar, referitoare la persoana care a intervenit pe dosar şi acolo figurează că Oana Bică a luat decizia de pensionare a bărbatului şi cartea de muncă, pe vremea când era directoare adjunctă. Dânsa ar fi trebuit să ştie că este ilegal să iei acasă documente din instituţie, pentru că este juristă“. Povestea omului aflat în prag de pensionare nu s-a încheiat. Virgiliu Petrescu – pus la mijloc în toată povestea – a spus că Oana Bică trebuia să îi aducă personal cartea de muncă, fără de care nu se poate pensiona, dar că femeia nu îi mai răspundea la telefon şi a spus ce urmează să facă pentru a-şi recupera dovada anilor de muncă: „Dacă îmi spunea de acum două luni, veneam şi îmi luam decizia şi îmi completam documentaţia“. Întrebat ce face dacă nu îşi recuperează documentul, omul a răspuns: „Dacă nu îmi aduce cartea de muncă, o chem la Tribunal!“. Am contactat-o noi pe Oana Bică şi aceasta a recunoscut, în cele din urmă, că se află în posesia cărţii de muncă a omului şi că vrea să i-o înapoieze titularului. Cei doi s-au întâlnit şi bărbatul şi-a recuperat documentul.

Cum a ajuns cartea de muncă la Oana Bică acasă

Fosta directoare adjunctă a CJP Dolj neagă faptul că ar fi luat documentul personal al lui Virgiliu Petrescu cu rea intenţie. Femeia susţine că nu ştia că are la ea actul persoanei din Maglavit. Ea povesteşte cum a sunat colegele să îi pună în sacoşă tot ce avea pe birou şi printre acele hârtii era şi documentul lui Petrescu. „Domnul Petrescu a venit la mine cu o intervenţie. Pe 1 octombrie, eu am intrat în concediu, iar pe 13-14 am primit decizia de demitere din funcţie. Atunci le-am rugat pe colegele mele să îmi pună în plasă tot ce era pe birou. Şi printre ceea ce aveam pe birou s-a aflat şi cartea de muncă a domnului Petrescu. Eu nici nu am ştiut că este acolo. Am căutat după ce m-aţi sunat dumneavoastră. Dar acum s-a rezolvat. I-am înapoiat omului actul. Nu a fost rea voinţă din partea mea“, a spus Oana Bică. Actualul director al Casei Judeţene de Pensii Dolj, Daniel Baciu, a confirmat pentru GdS, ieri după-amiază, că Virgiliu Petrescu a intrat în posesia cărţii de muncă. Bărbatul a dat o semnătură pe dosarul de pensionare care să ateste că a intrat în posesia cărţii de muncă şi a deciziei. Practic, decizia de respingere a pensionării locuitorului din Maglavit era doar o hârtie completată eronat de altă persoană. Bărbatul poate abia acum, la aproape patru luni de la prima depunere a dosarului, să îşi aştepte liniştit pensia, dacă pe parcurs nu mai intervine ceva sau cineva.Comenteaza acum

51 Comentarii

 1. cu o intervenţie?? said:

  cu o intervenţie in Romania postdecebrista?? comunistii sunt de vina, mama lor de hoti…

 2. jack said:

  o gasiti pe site-uri matrimoniale pe oana…e singurica si cauta sponsor

 3. jack spintecatorul said:

  pai tu ce drequ pazesti? sau esti dintre disponibilizati?

 4. Darius said:

  Anca Giugea face pe lupul moralist…daca este atat de cinstita sa ne spuna cum a plecat de la somaj…in ce conditii…cu tinicheaua de coada….nimeni n-o mai vroia pe nicaieri…noroc cu barbatu-sau care a fost prefect…

 5. TheFrenchMan said:

  A primit pe 13 Oct. (de la “colege”) plasa cu actele de pe birou si s-a uitat in ea pe 10 Decembrie?
  Minte cu nerusinare! Se apropiau alegerile si orice persoana cu oarecare influenta in zona (profesori, veterinari, etc.) trebuiau tinuti in mana…Mai ales ca in Maglavit este acelasi primar PSD de 20 de ani si Oana raspundea de Maglavit asa cum ea a spus…
  Omul sigur acum va avea probleme acolo, orice adeverinta va fi obtinuta cu greu sau deloc plus toate lucrurile rele pe care acest primar poate sa i le faca.

 6. opinie said:

  Nu credeam ca PSD sa fie asa de slab, ei se pupau si se felicitau si ai lui base isi aranjau alegerile. RIDICOL. Dar la ce papagali si papagalite au este de inteles.
  De altfel se stia ca, cu base va fi tot la fel chiar mai rau omul e la ultiomul mandat trebe sa suga, dar populatia o trage, votantul ,,obiectiv” mai ales.

 7. TEPES VODA said:

  AM>>O>>INTREBARE>>O PENSIONARA PE CAZ DE BOALA IO MAI MARESTE SAU IO DIMINUIAZA….Va-si multumi pt. raspuns. Am uitat sa mentionez ,are varsta de 53 ani.

 8. TEPES VODA said:

  REVIN cu intrebarea mea: O pensionara pe caz de boala in varsta de 53 ani daca nu mai este revizuibila ce se intampla cu pensia io mai mareste sau io diminuiaza. Va-si multumi pt. raspuns.

 9. trica said:

  GDS este ziarul PDL-ului. Vrea sa arunce cu rahat in toti directorii pesedisti. Si au gasit cu ce ! hahaha Se vede de la o posta ca e un material comandat scris execrabil

 10. bica si giugea..? said:

  Cine ma poate ajuta? Sa aiba Bica si giugea vreo legatura cu alte personaje Bica si Giugea de pe la Universitate si alte institutii ale statului?
  Multumesc anticipat!

 11. Tania said:

  Oana Bica nu are nici o legatura cu nici unul din marii Bica ai Craiovei, este doar o coincidenta de nume….Anca Giugea este sotia fostului prefect Nicolae Giugea

 12. Tucu said:

  Este cam uitoaca domnisoara Oana Bica, dar sigur i-au inscenat punerea in plasa a cartii de munca

 13. SALARIATA said:

  poveşti de adormit copii , ca să denigreze PSD , începură cu astfel de poveşti , dacă era vreo sumă de bani cred că oricine i-ar fi luat acasă , dar ca să furi Carnetul de muncă al unui amărât de om chiar nu aveţi credibilitate , ori ne credeţi pe trei sferturi din Români proşti pentru că un sfer ar cam fi votat PD-L , oameni buni ei se lăfăie în averi şi pe noi ne-au dus ci zăhărelu , o să mai vorbim peste 5 ani de zile , ce o să puneţi pe masă de Crăciun , de revelion , când ei îşi vor petrece sărbătorile prin nu ştiu ce Ţări străine , se pare că românul a fostblestemat să o ducă nu bine şi foarte rău , o să vă fie mai bine iarăşi , “în şcoli copii învaţă carte, ÎN SPITALE SUNTEŢI TRATAŢI BINE , trebuie să vă cumpăraţi şi pansamentul, să nu mai vorvim de condiţiile din spitale , unde te îmbolnăveşti mai rău decât te duci , ” O SĂ TRĂIŢI BINE ” uitându-vă la cei care trăiesc de la Foarte Bine în sus , TREZIŢIVĂ DRAGI ROMÂNI am adus iarăşi chiaburii la putere

 14. Eu said:

  Sincer, nu ma intereseaza foarte mult articolul……eu doar dadui de foarte multe ori zoom pe poza 😀

 15. guru said:

  Daca asa oameni are psd-ul … nu ma mir cum de au pierdut alegerile.Cum …. a ajuns directoare si consilier …. pacat ca trebuie sa induram prostia, neglijenta si incompetenta unora ca Oana Bica.

 16. eu said:

  unde o pot gasi pt Oana Bica?id mess sau email sau sit cu ea orice mersi anticipat,astept raspuns aici

 17. jampinel said:

  io pariez ca si asta a “invatat” la faculsapa aia unde cam toti rumanacii cica “studiaza”! si pi urma a fast “calcata” de vreun ghelbos de comunist, ca doar de astia are Rumanika berechet si-a pus-o si vreun ghertzoi de 14 ori si capra si pi urma, iaca a ajuns pe bune, cum numai in Rumanika se poate ajunge, directoare…vai de mama noastra de basinosi cu aere de cultivati…ajung toate jigaruturile prin te miri ce posturi pe ochi frumosi, ca mde, asa-i moda, adica is frumoasa si misto dau cu pasarica in populatie, numai ca “populatia” aia e cu epoleti pe umeri…stiti voi la ce ma refer!dar si mie imi place d-soara asta, asa ca..

 18. eDYL said:

  fi optimista SALARIATO!… nu te-au speriat mai tare cei din spatele lui geoana?

 19. pt asta de la 22 said:

  eu cred ca pdl are multe calitati dar frumusetea membrilor nu se numara printre ele…e bine sa intre psd la guvernare sa-mi mai clatesc si eu ochii…pe cate o salariata :))

 20. stefan said:

  buna rau Oana Bica, daca citesti comentariile sa-mi dea si mie nr de telefon :-*.

 21. Caut said:

  Caut doamna sau domnisoara care sa-mi tina de urat in perioada sarbatorilor, fara obligatii ne natura sexuala. ofer 1000 euro pe luna, doar sa fie prezentabila si manierata. Poate ne mai si plimbam nitel chiar de manuta pe afara, de ce nu ?

 22. CJP DOLJ said:

  Persoanele care au postat comentarii la pozitia 8,9 si 11 sunt rugate sa se adreseze pentru lamuriri la adresa oficiala a Casei Judetene de Pensii Dolj – [email protected] pensiidolj.ro –

 23. jampinel said:

  io ma gindi sa dam o talpa pe la CJP, poate ii gasim adresa asteia si pe urma….dar io m-am abonat primul, iar dupa mine vine stefan, pe urma neata…hooo ba nu va avintati asa! pai ce? ca asta mai are niste preten tot asa tzapene.ia uite si la astia! stati ba nu va-ngramaditi asa! ca acush vine ghelbosul ala…stiti voi care!

 24. jampinel said:

  hai bre jackie, ce naiba! pai daca si asta e umflata si are fata de boxer..suparata? aci ai dreptate! pai nu a mai vazut …cam de mult! cred io! adica ceva de tehnica asta a invirtelii si pe fata si pe dos!

 25. ariel said:

  Si fii-sa din Australia nu putea sa se adreseze decat la voi, la redactie?Brambureala de 2 bani…cat despre fatuca asta…sa ma scuze, dar respira provincialism prin toti porii!!

 26. Provincial said:

  Pai noua nu ne plac alea obosite si cu cearcane din marile aglomerari urbane. Sunt mai frumoase ale noastre. De fiecare data cand ma duc la metrou observ cearcanele bucurestencelor. Maca asta a noastra nu are moaca de resapata.

 27. magae said:

  lasati mai nene in pace inghititoarea asta de sabii,ce dumnezeu aveti cu ea?
  pai nu vedeti ca fata e pusa pe treaba?de ce oare s a bagat la psd=pcr?pai nu vedeti ca urmeaza exemplul lui taticu si lui mamica:du te fata mamii sa te faci membra de partid ca asa o sa reusesti in viata,ca dupa aceea cata p..a o sa inghiti asta nu mai conteaza,doar de asta s a inventat pasta de dinti “irinel”

 28. magae said:

  pai fata o da in mangleli si cocleli
  pt fraeri pt ca asa a invatat o sistemul de k…t comunist al psd=pcr,doar,doar o pune fraeru botu

 29. tugulan said:

  mai nene asta n o fi ruda cu jegu ala de militian de bica ,care acopera toti interlopii din craiova?

 30. willy said:

  mai nene trimiteti prostituata asta pe reeperbahn strasse in hamburg ca sigur face o caruta de bani cu botul ala senzual,ce dreak cauta zdreanta asta psd ista la un birou public?
  du te fata ca ai de unde sa inghiti la greu numa sa te tina stomakul ca nemtii o sa ti dea la greu nu ti fa probleme

 31. ariel said:

  Mai, provincialule, cine a vorbit aici de bucurestence?Tie, poate sa-ti placa oricine, dar de avut, ai doar ce poti!

 32. andrei said:

  Oana e prea tare, inainte sa puneti etichete trebuie sa mai si cunoasteti persoana, vorbiti prostii , ce draq sa santajezi un ce? un pensionar, e facuta politic treaba, iar GDS nu face decat sa fie lautarul PDL si a lui Basinescu!!!
  O sa traiti bine romanii !!!! Bravo!!!

 33. Colegul tau de banca ! said:

  Cine nu o cunoaste pe Oana vorbeste prostii ! O fata deosebita, care nu ar face rau nimanui. Toti cei care scrieti aici nu faceti decat jocuri politicianiste si limbistice ale unui pupincurist ca Baciu.
  Baciule, am si eu o intrebare pt tine, dar sa-mi raspunzi sincer te rog:
  “Mai ai varful limbii intreg”? NU o lua ca pe o declaratie de dragoste sau ca pe un avans de natura intima, nu mi-am schimbat gusturile sexuale, insa sunt stupefiat de rezistenta limbii tale.

 34. Mihai said:

  Nu sunt chestii politice sunt chestii de neseriozitate si incompetenta. Si eu am vrut sa-mi platesc pe internet contributia la pensie si o domna de la ghiseu mi-a spus ca “NU MERGE” – cineva a platit online si la ei nu au juns banii.!!!! Si mi-a sugerat sa vin lunar si sa stau la coada sau plata in avans pe un an. Deci cei de acolo se joaca cu banii si rabdarea oamenilor.

 35. da,,,,,,,,,,,, said:

  daca va uitati la poza e facuta la o sedinta ceva de genu asta,,,,gazeta e un ziar prost rau d tot,,,,,,, va dau eu o poza cu ;;;[ fata de om vinovat],,,,,, platiti bine

 36. marian said:

  cica pe linie de partid se ocupa de Maglavit!hai sa va spun eu ce a facut in ziua de 06.12. 2009- a carat cu masina pe cei de la 416 pt. a vota cu gionica, a dat jos ilegal un panou electoral, facea spume cand oamenii o certau sa-i lase in pace ca stiu ei cu cine sa voteze, dar ce a pus capac la ora 21 a mers pe la diferite case impreuna cu mai multi ,printre care si cumnatul lui Manda unde a strigat in gura mare vorbe urate, i-a injurat totul culminand cu taierea unui panou electoral-halal ,,directoare,,…… …………..

 37. Taurul comunal din Maglavit said:

  Cre’ca la asta nu-i ajungi cu prajina la nas daca esti om simplu, din popor; in schimb daca esti stab ii ajungi foarte usor cu altceva mai jos… Tara ii condusa de hotzi si stoarfe.

 38. ioana said:

  Si…cine credeti ca stie carte?Acest Baciu care nici nu stie la care usi sa mai stea ca nu care cumva sa “scape” sefia din mana?Sau acea Giugea care sub obladuirea sotului prefect a facut si face ce vrea in Judetul asta?Sa spuna cate angajari a facut in toate institutiile din judet?!?Si…ce merite au avut (in afara de a fi pupincuristi)ca sa fie directori?Duceti-va la ei ca sant foarte destepti si cinstiti(ca si mentorii lor!)

 39. Cavalerul Dreptatii ! said:

  @Pt Ioana nr.48
  Acest lingau si libidinos dom Baciu, nici la usi nu stie sa stea. Daca tot aduceti in scena politicul enuntandu-l mai sus, ia intrebati-l pe acest director Baciu, el ce zona are in primire? Nu cumva tot Maglavit de care aminteste cineva mai sus?
  Oare aici nu este un interesez de a intoarce o palma politica?

 40. andreea said:

  Pt Darius
  Nu inteleg ce legatura are plecarea d-nei Giugea din AJOFM , plecare ce dateaza din Iulie 2001 cu functia de prefect a sotului – functie ocupata de acesta , daca nu ma inseala memoria, in anul 2005. Am fost colega cu d-na si am tot respectul pentru aceasta este un bun profesionist si o persoana cu mult bun simt. Plecarea d-nei Giugea din AJOFM s-a datorat faptului ca din nerfericire d-nei Breazu ii era antipatica.
  Darius, daca nu cunosti foarte bine aceasta situatie cred ca ar fi cazul sa nu te pronunti.

 41. catalin said:

  D-ra BICA a fost probabil rugata de vreo cunostinta sa ajute acea persoana si fiica din Australia nu a fost informata de” taticut” ca nu a putut sa astepte decizia ca orice om de rand si a INTERVENIT pentru urgentare . Rusine domnule Petrescu, daca stiati ca aveti “probleme cu rabdarea ” de ce nu v-ati anuntat si odrasla caci pe aceste vremuri de criza scutea banii de telefon. Data viitoare aveti rabdare si lasati lucrurile sa se rezolve de la sine nu mai incercati sa bagati la inaintare sistemul P(pile) C (cunostinte) R (relatii) .

 42. iulia said:

  Pt.Andreea La mintea ta e si greu sa intelegi!:Poate cu tine si pt.tine este o persoana cu bun simt si bun profesionist!(nu esti cumva o persoana angajata si ajutata sa promoveze de Giugea?!??) Pt.restul lumii este numai o intriganta ,o parvenita si plina de ifose!Si in afara intereselor personale nu stie de ce se duce la serviciu(mai “aranjeaza ” un neam sau o prietena,mai ia un ciubuc,mai pune o caramida la Mischii).Halal bun profesionist!Se duce la serviciu numai cand vor muschii ei!

 43. andreea said:

  Pt. Iulia Eu mi-am exprimat opinia in cel mai pertinent mod cu putinta. DE CE trebuie sa jignesti? D-na sau d-ra IULIA credeti ca sunteti mai inteligenta daca jigniti oameni pe care nici macar nu ii cunosti?
  NU AM nici cel mai mic interes in ceea ce o priveste pe distinsa d-na Giugea dar pur si simplu am vrut sa imi exprim parerea, parere ce nu este doar personala, aceasta fiind impartasita de marea majoritate a fostilor colegi(actuali salariati) ai AJOFM. IULIA ai fost cumva ajutata de d-na BREAZU sau ai vreun interes? Oricum sa sti ca scopul (in cazul tau) scuza mijloacele!!!!!!!!!! !!!

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 10 decembrie 2009

Actualitate

» Cosmin Popescu, fost secretar de stat, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere
» Slugi la Mititelu
» Americanii lucrează şi ei la dosarul “carderii olteni”
» Târgul obiectelor lucrate manual
» Primele citostatice, un chin
» Trecerea Registrului la Camerele de Comerţ, neconstituţională
» SUA ne promit ajutor financiar, pentru detectarea surselor radioactive
» Taxă de poluare şi pentru Logan nou
» Kilograme de haşiş, puse în vânzare pe piaţă de un hunedorean
» Deva: În carantină din cauza virusului AH1N1

Local

» Alegerile din Spania nu au fost fraudate
» Băsescu: Să privim cu calm la zbaterea politicienilor
» Un nou târg de haine la Craiova
» Prins de taximetrişti după ce a lovit un pieton
» S-a împuşcat cu o armă de vânătoare
» Scandal cu poliţişti la Lipovu

Dolj

» Dascălii preuniversitari puşi să aleagă: catedra sau pensia
» Programul „Cornul şi laptele“, plimbat prin instanţe
» Cum era să rămână un doljean fără pensie
» Dosarul pesedist, repus pe rol
» Judecătorul Diaconu, din nou preşedinte la Tribunalul Dolj

Gorj

» Zeci de mii de petarde, confiscate de poliţişti
» Brazii, la control

Sport

» Chelsea, egală cu ciprioţii de la Apoel Nicosia
» Michael Owen a înviat
» Gripă nouă, la City
» Real şi Milan, în optimi
» Bayern a umilit „Bătrâna Doamnă“
» Ghervan a renunţat
» SCM vrea trei victorii în turneul de acasă
» Voleibalistele, pe val
» Am pierdut cu Serbia la polo
» Energia, reîncărcată din retur
» Doborâţi Norvegia!
» CSO Filiaşi vrea din nou pe podium
» Gorjenii, vulnerabili în prima repriză
» Florin Costea scapă de operaţie
» Marius Stan: Ştiinţa joacă fotbal, asta mă îngrijorează

Bani & Afaceri

» Craiovenii renunţă la petrecerile în apartamente
» Fiscul vinde butoaie de vin de 500 de litri la 8 lei/bucata
» Criza îngroaşă numărul colindătorilor
» Burse pentru cercetătorii români
» Stagii de practică pentru studenţi în companii locale
» Previziuni de angajare pe piaţa muncii pentru 2010

Magazin

» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!

Top