7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFiu înjunghiat de tată

Fiu înjunghiat de tată

Un tânăr de 16 ani din comuna gorjeană Muşeteşi a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată. În urma unui conflict spontan, adolescentul a fost înjunghiat de tatăl său, Gheorghe E., de 49 de ani. Cosmin E., de 16 ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgu Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Copilul a avut noroc pentru că nu i-a fost atins nici un organ vital. Acesta a spus că s-a certat cu tatăl său“, a declarat Liliana Puiu Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.
Mama băiatului a povestit că între tată şi fiu a avut loc o ceartă, care a degenerat. Bărbatul l-a rugat pe fiul său să repare o bicicletă şi s-a enervat când copilul a spus că va face acest lucru altădată. De aici până la bătaie nu a fost decât un pas. Bărbatul a spart un geam şi i-a lovit băiatul, dar acesta a ripostat. Foarte nervos, bărbatul şi-a înjunghiat fiul în abdomen. „S-au mai certat şi în trecut, dar este prima dată când se ajunge la violenţe. Nu ştiu dacă băiatul va depune plângere. Este suficient de mare încât să ia această decizie singur“, a spus mama copilului.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs conflictul, întocmind în acest sens un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII