21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă accidente, şase maşini avariate

Două accidente, şase maşini avariate

Doi tineri din Craiova au reuşit să avarieze, marţi noapte, şase autoturisme, după ce au fost implicaţi în două accidente rutiere cu maşinile pe care le conduceau.

Două autoturisme au fost avariate serios, unul dintre ele răsturnându-se, marţi noapte, la intersecţia străzilor Dezrobirii şi Traian Lalescu din Craiova, după ce şoferul unui Renault Kangoo nu a acordat prioritate de trecere unei Dacii Logan.

Poliţiştii din cadrul Inspecto-ratului de Poliţie al Judeţului Dolj au spus că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că marţi seară, în jurul orei 22.00, Renaultul Kangoo, condus de Cătălin Găman, de 24 de ani, din Craiova, pe strada Traian Lalescu, la intersecţia cu strada Dezrobirii, a fost lovit în partea stângă de o Dacia Logan care circula regulamentar pe strada Dezrobirii. În urma impactului puternic, Renaultul s-a răsturnat şi a ajuns pe trotuarul de pe partea stângă a drumului, unde a lovit şi avariat un Opel Vectra parcat regulamentar. La faţa locului au sosit o ambulanţă SMURD şi Descarcerarea, însă, din fericire, în urma accidentului, nici o persoană nu a fost rănită şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că vinovat de producerea accidentului a fost Găman, care nu a respectat indicatorul „Cedează Trecerea" şi a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate autovehiculelor care circulau regulamentar. Tânărul craiovean a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 360 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere.

Accident din cauza vitezei excesive

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 1.00, pe strada A.I. Cuza, un tânăr a lovit două maşini parcate regulamentar cu Renaultul Laguna pe care îl conducea. Potrivit poliţiştilor, Ionuţ Baca, de 19 ani, din Craiova, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2008, în timp ce conducea un Renault Laguna pe strada A.I. Cuza, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a lovit un Cielo staţionat regulamentar într-o parcare. După aceea, a lovit şi a rupt un copac de pe marginea drumului şi a mai avariat un Volkswagen Golf parcat în apropiere. În urma accidentului, Daniela Enea, de 22 de ani, din Craiova, pasageră pe locul din faţă al Renaultului, a fost rănită uşor. Tânăra a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit un traumatism cranian minor şi mai multe contuzii la picioare, ea rămânând internată în spital. De asemenea, şoferul a suferit tot leziuni uşoare – un traumatism cranian minor, o plagă frontală şi o contuzie toracică, şi el fiind internat. Pentru că era rănit, şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ofiţerii de la Rutieră au mai precizat că tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII