17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFii Moş Crăciun pentru copiii cu dizabilităţi!

Fii Moş Crăciun pentru copiii cu dizabilităţi!

Oricine poate fi Moş Crăciun, dacă simte cu adevărat că vrea să aducă un zâmbet pe chipul unui copil nevinovat. Nu este nevoie decât să creadă suficient de mult în miracolul Sărbătorilor de iarnă. Şi să-şi dorească să dăruiască.

Site-ul Aukro.ro împreună cu ONG-ul Asociaţia Culturală „Oltenia“ au hotărât ca, odată cu venirea Sărbătorilor de iarnă, să aducă zâmbete pe chipurile copiilor cu dizabilităţi şi să le arate că viaţa poate fi mai frumoasă.
Lansat în iunie 2007, site-ul www.aukro.ro este o platformă de licitaţii on line, ce face posibile vânzarea şi cumpărarea oricăror bunuri, 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Cu o vastă experienţă în domeniul campaniilor caritabile, site-ul www.aukro.ro postează în campania „Zâmbete de Crăciun“ licitaţii cu o multitudine de produse obţinute prin donaţii cu ajutorul ONG-ului Asociaţia Culturală „Oltenia“, toate, cu preţuri începând de la un leu. Pe site-ul www.aukro.ro se pot găsi, începând cu 20 noiembrie 2009, peste 500 de licitaţii caritabile. Cei care vor să aducă o rază de bucurie copiilor cu dizabilităţi pot licita pe site obiectele, unele dintre ele unice, care vor decora casele, trupurile şi sufletele celor care le vor cumpăra. Banii obţinuţi în urma licitaţiilor vor merge la copiii care au nevoie de ei.
„Doar făcându-vă cumpărăturile de Sărbători de pe Aukro.ro ne veţi ajuta să demonstrăm că Moş Crăciun există şi pentru micuţii din Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Dizabilităţi «Sf. Apostol Andrei»“, au spus reprezentanţii Asociaţiei Culturale „Oltenia“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS