Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

134.000 de euro pentru scheletul lui King Kong

Scheletul metalic al celebrei gorile King Kong a fost scos la licitaţie, fiind adjudecat pentru fabuloasa sumă de 134.000 de euro, informează site-ul zigonet.com. Pelicula „King Kong“, realizată în anul 1933, a marcat industria cinematografică a epocii, în memoria cinefililor rămânând bine întipărită scena finală, când gorila distruge oraşul. Acţiunea nu ar fi putut fi filmată fără ajutorul scheletul metalic pe care a fost construit personajul, acesta fiind, probabil, motivul pentru care obiectul a fost vândut pe bani grei. Structura metalică este înaltă de doar 56 de centimetri şi a fost „îmbrăcată“ cu fibre de bumbac, cauciuc, latex şi blană de iepure pentru a da viaţă personajului King Kong.

Concediată pentru că zâmbea prea puţin

O funcţionară belgiană, angajată a Serviciului de evidenţa populaţiei din oraşul Herve, a fost concediată din cauză că nu zâmbea suficient de mult, informează site-ul zigonet.com. După acest incident, reprezentantul autorităţilor locale a explicat că femeia nu a fost concediată din cauza prestaţiei profesionale, ci a atitudinii sale „lipsite de căldură“. În 2007, în urma unei evaluări, tinerei i s-a reproşat că nu este suficient de amabilă cu cetăţenii, motiv pentru care a fost obligată să urmeze un curs special, pentru a remedia situaţia. După mai multe plângeri primite, reprezentanţii primăriei au decis că funcţionara afecta imaginea instituţiei şi au disponibilizat-o. În prezent, sindicatul face demersuri pentru ca femeia să fie reintegrată în muncă, pledând că motivul concedierii nu este valabil.  

Fostele iubite ale lui Brad Pitt, împreună de Ziua Recunoştinţei

Jennifer Aniston şi Gwyneth Paltrow şi-au petrecut anul acesta Ziua Recunoştinţei împreună, într-un hotel din Maroc, informează site-ul starpulse.com. Cele două foste iubite ale lui Brad Pitt au renunţat la ideea de a petrece această sărbătoare în mod tradiţional şi au ales să participe la inaugurarea unui mare hotel din Maroc. Alături de cele două actriţe, la eveniment s-a aflat şi colegul lor de breaslă, Orlando Bloom, cele trei vedete fiind invitaţii de onoare ai patronului hotelului marocan. Actorii au adus un plus de strălucire la petrecerea de inaugurare, fiind extrem de apreciaţi pentru gestul lor de a renunţa la celebrarea sărbătorii în stil tradiţional în favoarea participării la un eveniment monden de acest fel.

Alicia Keys, pregătită să devină mamă

Cântăreaţa de R&B, Alicia Keys, îşi doreşte să îşi întemeieze o familie, informează site-ul femalefirst.co.uk. Artista, despre care se zvoneşte că ar avea o relaţie amoroasă cu rapperul Swizz Beats, recunoaşte că începe să simtă primele semne ale îmbătrânirii, motiv pentru care îşi doreşte să rămână însărcinată în viitorul apropiat. „Vreau neapărat să îmi întemeiez o familie. Sunt convinsă că maternitatea va fi cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele. Dar faptul că îmi doresc un copil nu înseamnă că simt că am ajuns la finalul carierei mele, dimpotrivă, vreau să mă dezvolt în continuare pe plan profesional“, a precizat Alicia Keys. Luna viitoare, artista va lansa un nou album, intitulat „The Element of Freedom“, şi spune că melodiile pe care acesta le conţine reflectă mai multă sinceritate emoţională decât tot ce a cântat ea până acum. „Pot spune că piesele sunt un amestec de putere şi delicateţe şi toate sună altfel, fiind încărcate de emoţii şi sentimente“, a spus Alicia Keys, care le promite fanilor că noul album îi va unge pe suflet.

Exit mobile version