10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjElevi târgujieni, amendaţi de jandarmi

Elevi târgujieni, amendaţi de jandarmi

Trei tineri, dintre care doi elevi ai Liceului „Ion Mincu“ (Liceul Nr. 4) din municipiul Târgu Jiu, au fost amendaţi miercuri seară de jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Gorj.

Agenţii de pază ai Liceului Nr. 4 din Târgu Jiu au solicitat, în cursul zilei de miercuri, intervenţia jandarmilor deoarece două persoane au pătruns în instituţie, încălcând normele legale de acces. Cei doi tineri au agresat un elev din unitatea de învăţământ respectivă. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au stabilit că tinerii scandalagii sunt fraţi gemeni, în vârstă de 18 ani, unul dintre ei fiind elev al liceului. Acesta din urmă, Bogdan Căpriţă, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru săvârşirea unor fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, deoarece, împreună cu fratele său geamăn, Ionuţ Căpriţă, a provocat şi participat efectiv la scandal, agresând fizic un alt elev. Ionuţ Căpriţă a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, deoarece a pătruns în incinta instituţiei de învăţământ, încălcând normele legale de acces, şi a provocat şi participat efectiv la scandal, agresând fizic un elev. „Cei doi tineri, ambii din Târgu Jiu, au pătruns în liceu, unde au agresat un elev, coleg de clasă cu unul dintre ei. Ambii au fost amendaţi“, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

Turbatu, amendat de mai multe ori

Tot miercuri seară, jandarmii au amendat alt elev al Liceului Nr. 4 cu suma de 500 de lei pentru ameninţare cu acte de violenţă asupra unei minore. O elevă a liceului s-a adresat echipei de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Gorj întrucât a fost ameninţată de Daniel Turbatu, de 17 ani, acesta transmiţându-i inclusiv mesaje de ameninţare pe telefonul mobil. Băiatul este cunoscut cu antecedent

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS