Acasă Local Trafic de coşmar în Craiova

Trafic de coşmar în Craiova

Cozi interminabile la semafoare, claxoane, maşini strecurându-se pe liniile de tramvai, înjurături şi mulţi nervi. Aşa poate fi descris traficul rutier de ieri din centrul Băniei. „Vinovată“ de aglomaraţia din trafic a fost sărbătoarea Zilele Craiovei 2009, din pricina căreia a fost închisă circulaţia pe străzile Popa Şapcă şi A.I. Cuza. Primăria municipiului a anunţat, în urmă cu o săptămână, că, având în vedere faptul că pe partea carosabilă a străzii A.I. Cuza vor fi amplasate corturile meşteşugarilor şi comercianţilor prezenţi la manifestare, circulaţia rutieră pe Popa Şapcă şi A.I. Cuza va fi închisă pe sectorul de drum cuprins între intersecţiile cu străzile Arieş şi Unirii, între 22 octombrie (ora 24.00) şi 26 octombrie (ora 24.00).
Vineri, sâmbătă şi duminică, în centru oraşului s-a circulat acceptabil, pentru că au fost mai puţine maşini pe străzi, însă ieri dimineaţă traficul a devenit un adevărat coşmar, şoferii pierzând zeci de minute ca să făcut-o distanţă pe care în alte zile ar fi parcurs-o în câteva minute. Conform ofiţerilor din cadrul Biroului Rutier Craiova, până la ora 15.00 fuseseră primite peste 50 de apeluri prin 112 de la şoferii care reclamau problemele din trafic. Poliţiştii de la Rutieră au explicat că, în ciuda numărului foarte mare de autovehicule care au tranzitat ieri centrul municipiului, traficul nu a fost blocat. S-a circulat mai greu pe străzile Unirii, Mihai Viteazul, Arieş, Bibescu şi A.I. Cuza, de la Universitate către Rotonda. În centrul Craiovei au fost prezente cinci echipaje de poliţişti de la Rutieră, care au intervenit acolo unde exista pericolul să se producă blocaje. Circulaţia va reveni la normal astăzi, după ce strada A.I. Cuza va fi redată traficului rutier.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version