11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a înscris maşina furată pe numele tatălui

Şi-a înscris maşina furată pe numele tatălui

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, riscă să ajungă la închisoare după ce a fost prins miercuri de poliţiştii de la IPJ Mehedinţi circulând cu un autoturism de lux furat din Italia, pentru care făcuse acte pe numele tatălui său, între timp decedat.
Un autoturism de lux marca AUDI Q.7, semnalat ca fiind furat, a fost depistat şi ridicat în urma unei acţiuni comune desfăşurate în Drobeta Turnu Severin de către poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale în cooperare cu SIPI Mehedinţi, pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate.
Autoturismul valorează 70.000 de euro. În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de autoturisme furate, poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale şi o grupă a Serviciului de intervenţie rapidă de la IPJ Mehedinţi l-au oprit în trafic pe Daniel T., de 35 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism de lux. La controlul documentelor maşinii, conducătorul acesteia a prezentat poliţiştilor cartea de identitate a autovehiculului din care reieşea faptul că proprietar este tatăl său, Ion T., decedat pe 13.05.2009. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia pe 18.02.2009“, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Autoturismul a fost ridicat şi depus la sediul IPJ Mehedinţi, iar în prezent se efectuează cercetări pentru a se stabili situaţia juridică a autoturismului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII