10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFostul şef al Direcţiei Silvice Gorj, cercetat penal

Fostul şef al Direcţiei Silvice Gorj, cercetat penal

Ovidiu Cârstoc, fostul director al Direcţiei Silvice, este cercetat penal de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj. Potrivit actualei conduceri a Direcţiei Silvice, în acelaşi dosar mai este cercetat şi fostul şef al Ocolului Silvic Turceni, Cezar Cioc. Cei doi foşti şefi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice. Gheorghe Novac, actualul şef al Direcţiei Silvice Gorj, a declarat că în acest dosar de cercetare penală este vorba despre un prejudiciu destul de mare adus instituţiei.
„Pe numele lui Ovidiu Cârstoc şi a lui Cezar Cioc, dar şi al altor persoane este un dosar în lucru. Prejudiciul este foarte mare“. În vara acestui an, poliţiştii gorjeni au demarat cercetările faţă de un pădurar din Ioneşti, care este cercetat pentru tăiere ilegală şi sustragerea unor arbori. Cantitatea de lemne tăiată este de peste trei mii de metri cubi.
„Dosarul se află la Serviciul de Investigare a Fraudelor, unde se efectuează cercetări. E nevoie de efectuarea unei expertize în acest dosar“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Ovidiu Cârstoc se află în concediul medical şi nu a putut fi contactat. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII