15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Accident mortal

Grav accident de circulaţie în noaptea de luni spre marţi, pe DE 70, la limita dintre judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin. Un bărbat de 35 de ani şi-a pierdut viaţa după ce autoturismul pe care îl conducea, un Renault Megane, s-a lovit frontal de un tir care circula regulamentar din sens opus. Şoferul tirului spune că nu a putut evita impactul.
Pompierii de la descarcerare au încercat aproape o oră să-l scoată pe şoferul autoturismului Renault dintre fiarele contorsionate. „La sosirea noastră, şoferul Renaultului era blocat între volan şi bordul maşinii. Când am scos victima, aceasta prezenta semne vitale. Intervenţia a fost foarte grea deoarece autoturismul a intrat mai bine de jumătate sub tir“, a declarat Alexandru Preda, plutonier descarcerare la ISU „Drobeta“. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers aproape o oră.
„Pe DE 70 s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Şoferul unui autoturism Renault a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un tir care circula din sens opus. Din păcate, şoferul autoturismului a decedat la scurt timp după ce a fost scos din maşină. În continuare se fac cercetări“, a spus un ofiţer de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII