16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRăniţi grav în accident

Răniţi grav în accident

Doi bărbaţi care se deplasau cu autoturismul pe raza comunei Văleni au fost grav răniţi, ieri-dimineaţă, după ce maşina s-a răsturnat de mai multe ori şi a lovit un stâlp din beton. Alin T., de 23 de ani, din localitatea Căldăraru, judeţul Argeş, conducea un autoturism fără a avea permis, spun poliţiştii. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers, maşina a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului, lovindu-se cu plafonul de un stâlp de curent din beton. Impactul a fost violent.
Conducătorul auto şi pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă al maşinii, Bogdan B., de 20 de ani, din Bucureşti, au fost răniţi grav. Cei doi au fost transportaţi în comă de gradul III/IV la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţiştii încearcă acum să afle motivul pentru care şoferul a pierdut controlul volanului.
„În continuare, se efectuează cercetări pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis“, a explicat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII