5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu desfigurat un om pentru 120 de lei

Au desfigurat un om pentru 120 de lei

Doi tineri din Mehedinţi riscă să ajungă după gratii după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au desfigurat un bărbat pentru a-i fura portofelul.
După ce au consumat alcool într-un bar din Drobeta Turnu Severin, tinerii, unul de 16 ani, iar celălalt de 18 ani, au plecat spre casă. Pe drum au întâlnit un bărbat pe care l-au luat la bătaie.
„Eu şi prietenul meu am plecat din bar. Pe drum ne-am întâlnit cu el. S-a luat de noi şi l-am luat la bătaie. Prietenul meu a dat mai mult. Eu i-am luat banii din portofel. Am vrut să ne cumpărăm o pizza“, a spus Alexandru B., de 16 ani.
Agresorii l-au bătut pe severinean, i-au luat banii, 120 de lei, au dat foc documentelor bărbatului şi l-au abandonat într-o baltă de sânge.
„Am mai găsit nişte hârtii, dar le-am dat foc. Nu am mai avut probleme cu poliţia. Îmi pare rău de ce am făcut“, a spus celălalt tânăr. Bărbatul agresat este internat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, medicii din Severin considerând că fracturile de mandibulă şi craniene necesită investigaţii mai amănunţite.
Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, a declarat că tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune şi tâlhărie. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi tineri riscă să petreacă între 5 şi 20 de ani după gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII