10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA intrat cu maşina în peretele unui imobil

A intrat cu maşina în peretele unui imobil

Doi tineri au ajuns la spital, după ce autoturismul condus de unul dintre ei s-a izbit de peretele unui imobil. Accidentul rutier a avut loc sâmbătă noapte, la intersecţia străzilor George Poboran şi 13 Decembrie din Slatina. Poliţiştii au stabilit, din primele cercetări, că Doru S., de 32 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea autoturismul, proprietate a unei societăţi de leasing, nu a adaptat viteza de deplasare în pantă. A pierdut controlul direcţiei şi a intrat în peretele unui imobil, lovind apoi un stâlp de iluminat public.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a Silviei S., de 25 de ani, tot din Slatina, pasageră pe locul din dreapta faţă al maşinii. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Potrivit cadrelor medicale, bărbatul a rămas internat, iar fata a plecat acasă, după ce a primit îngrijirile necesare.
„Din cauza rănilor suferite, şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat comisarul Nicolae Cărămizaru, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII