29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei răniţi într-un accident rutier în Slatina

Trei răniţi într-un accident rutier în Slatina

Două femei şi un copil de patru ani au fost răniţi, după ce autoturismul cu care se deplasau a intrat în coliziune cu o autoutilitară, în Slatina.

Trei persoane, printre care şi un copil de patru ani, au ajuns de urgenţă la spital vineri seară, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o autoutilitară, pe strada Recea, din Slatina. Marius Gheorghe N., de 30 de ani, din municipiu, conducea un autovehicul Dacia. Poliţiştii au stabilit din primele cercetări că acesta a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă regulamentar de Virgil Gheorghe S., de 36 de ani, tot din Slatina. Accidentul s-a soldat cu rănirea Gheorghiţei N., de 34 de ani, a lui Robert N., de patru ani, şi a Aureliei S., de 58 de ani, pasageri în Dacie. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Slatina. Gheorghiţa N. a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Craiova, cu diagnosticul fractură claviculă dreaptă şi coastă dreapta. Celelalte două victime au fost rănite uşor, potrivit medicilor, şi au rămas sub supraveghere medicală la Spitalul din Slatina.

„Am auzit o bubuitură“

Un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt s-a deplasat la locul accidentului pentru cercetări. „Dacia venea de la Recea. În intersecţie, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în autoutilitara care circula dinspre Slatina“, a spus un martor, Ion Vidroi, din Slatina.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul Daciei. „Conducătorul Daciei a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care circula regulamentar. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt. Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers pentru efectuarea măsurătorilor. Şoferul Daciei este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS