11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPD-L Dolj a schimbat 20 de şefi de filiale

PD-L Dolj a schimbat 20 de şefi de filiale

20 de preşedinţi de organizaţii locale PD-L Dolj au fost schimbaţi din funcţii ca o măsură în cadrul strategiei de campanie pentru alegerile prezidenţiale, pusă în aplicare de Biroul Judeţean al partidului.
„Avem stabiliţi responsabili în fiecare comună, avem stabilită o strategie încă de pe acum. Am avut 20 de organizaţii în care am schimbat preşedintele. Schimbările s-au efectuat în perioada de vară. Nu toate au fost făcute din cauza rezultatelor slabe. În ultima perioadă au venit mulţi oameni către noi şi printre ei am găsit persoane care sunt gata să se implice. Ţinta noastră este să câştigăm alegerile încă din primul tur în judeţul Dolj“, a declarat Marian Jean Marinescu, vicepreşedintele PD-L Dolj.
Acesta a adăugat că, în ceea ce priveşte Craiova, de campania pentru alegerile prezidenţiale se va ocupa primarul Antonie Solomon. „Am avut o discuţie săptămâna trecută cu domnul primar Solomon şi am stabilit cum să ne coordonăm. Va fi o campanie naţională, tot ce vine de la naţional trebuie să fie distribuit foarte bine atât în Craiova, cât şi în judeţ“, a spus Marinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII