16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDonaţia Ford, amânată

Donaţia Ford, amânată

Conducerea Spitalului Municipal „Filantropia“ din Craiova s-ar bucura dacă ar primi cadou prima maşină fabricată de Ford în Bănie. N-a fost însă înştiinţată oficial despre o asemenea donaţie.

La fastuoasa ceremonie organizată marţi, la Craiova, John Fleming, preşedintele Ford Europa, a anunţat că „primul vehicul Transit Connect produs în Bănie va fi donat Spitalului Municipal din Craiova“. Vestea a produs bucurie la unitatea sanitară vizată, mai ales că nimeni nu înştiinţase spitalul că va primi un asemenea cadou, de care directorii au aflat… din presă. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât reprezentanţii spitalului nu au fost nici măcar invitaţi la ceremonia organizată de Ford.
O comisie a Ford Craiova a vizitat spitalul luna trecută, încunoştiinţând conducerea unităţii sanitare despre intenţia de a dona prima maşină care va ieşi pe poarta uzinei din Bănie, dar menţionând că Spitalul „Filantropia“ este doar una dintre instituţiile care se află în atenţia constructorului de autovehicule şi că beneficiarul efectiv al donaţiei va fi stabilit până la lansarea oficială din 8 septembrie.

O nouă ceremonie

„Am aflat din presă că noi o să fim beneficiarii donaţiei şi m-aş bucura dacă ar fi aşa cum a spus preşedintele Ford Europa. Am avea chiar o destinaţie precisă pentru această maşină, în sensul că acest Ford Transit Connect ar urma să înlocuiască una dintre cele două vechi Dacii Papuc folosite la aprovizionare“, a declarat dr. Alexandru Stoenescu, managerul Spitalului Municipal „Filantropia“ din Craiova.
Reprezentanţii Ford Craiova susţin că donaţia va avea, într-adevăr, drept destinaţie Spitalul Municipal „Filantropia“ Craiova, iar transmiterea efectivă a autovehiculului se va face spre sfârşitul acestei luni. „Maşina va fi într-adevăr donată Spitalului Municipal «Filantropia» din Craiova, în cadrul unei ceremonii care va avea loc către sfârşitul acestei luni, la o dată ce va fi stabilită în funcţie de programul conducerii Ford şi al conducerii spitalului“, a spus Nadia Crişan, reprezentantă Ford.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII