Acasă Local Acosta pensionari şi le sustrăgea banii

Acosta pensionari şi le sustrăgea banii

Un bărbat din judeţul Mehedinţi riscă să stea ani buni la închisoare, împotriva sa fiind formulate şapte capete de acuzare. Poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale de la Poliţia Drobeta Turnu Severin au stabilit că Sever P., de 53 de ani, din comuna Pădina Mare, judeţul Mehedinţi, în perioada martie-august 2009, a comis şase furturi şi înşelăciune în Drobeta Turnu Severin. Victimele erau oameni în vârstă cărora le-a creat un prejudiciu total de aproximativ 6.000 de lei.
Bărbatul acosta victimele oferindu-se să le ajute la transportul bagajelor, din care apoi le sustrăgea portofelele cu bani, iar în cazul infracţiunii de înşelăciune a promis părţii vătămate că îi vinde o cantitate mai mare de zahăr sub preţul pieţei. Acum va trebui să înapoieze banii şi să plătească pentru faptele comise.
Împotriva lui Sever P. a început urmărirea penală, bărbatul fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea a şase infracţiuni de furt calificat şi o infracţiune de înşelăciune, şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă.
Dacă va fi găsit vinovat, bărbat riscă să îşi petreacă următorii cinci ani după gratii.

Exit mobile version