10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă vieţi curmate pe drumul morţii

Două vieţi curmate pe drumul morţii

Doi tineri şi-au pierdut viaţa sâmbătă dimineaţă, pe DN 6, după ce maşina în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Marin Anghel, de 33 de ani, şi Loredana Niţă, de 21 de ani, ambii din Craiova, au plecat sâmbătă dimineaţă din municipiu cu o Dacie Logan, urmând să ajungă la Alexandria. Din păcate, cei doi tineri au apucat să parcurgă doar 30 de kilometri, pentru că la ieşire din comuna doljeană Zănoaga maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.
Conform poliţiştilor de la Serviciul Rutier, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 8.00, Marin Anghel, în timp ce conducea Dacia Logan pe DN 6, la ieşire din comuna Zănoaga, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, după care a revenit pe partea dreaptă a drumului, însă în derapaj. Loganul a părăsit carosabilul şi s-a izbit violent cu partea stângă de un copac de pe marginea drumului, singurul pe o distanţă de aproximativ 200 de metri. În urma impactului extrem de puternic, şoferul şi ocupanta locului din dreapta faţă au decedat pe loc.
După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere. Se pare că şoferul a pătruns pe contrasens, a ieşit cu roţile din stânga de pe carosabil, după care a încercat să redreseze maşina, trăgând dreapta de volan, moment în care a pierdut controlul. Deşi au măsurat 47 de metri de frână, poliţiştii au explicat că nu se pot pronunţa dacă şi viteza excesivă a contribuit la producerea accidentului, acest lucru urmând să se stabilească după expertiza tehnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

27 COMENTARII