14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVicepreşedintele PSD Gorj, Eugen Vâlceanu, s-a înscris în PD-L

Vicepreşedintele PSD Gorj, Eugen Vâlceanu, s-a înscris în PD-L

Vicepreşedintele PSD Gorj, Eugen Vâlceanu, şi fiul său, Dan Vâlceanu, preşedintele organizaţiei de tineret, au demisionat şi s-au înscris în PD-L. Eugen Vâlceanu a declarat că a luat această decizie pentru că s-a simţit marginalizat în cadrul partidului: „Nu mai este partidul care era înainte. Organizaţia nu mai are un punct de vedere, iar deciziile sunt luate de către Cârciumaru (preşedintele PSD Gorj – n.r.) şi Călinoiu (preşedintele executiv al PSD Gorj – n.r.). Pe noi, oamenii care muncim pentru partid, nu ne întreabă nimeni nimic, pe când la PD-L este altceva. M-a interesat funcţia de prefect, dar nu am avut loc. Am înţeles acest lucru, dar nu am fost lăsat în pace nici pe urmă. Am auzit un comentariu făcut de domnul Cârciumaru, care m-a deranjat enorm. Asta a pus capac şi m-a determinat să iau decizia aceasta. Nu pot să spun în ce a constat comentariul“.
Liderul PD-L Gorj este Ionel Manţog, care ocupă şi funcţia de director al Complexului Energetic Turceni.
Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, susţine că Vâlceanu a plecat din partid şi s-a înscris în PD-L pentru a nu pierde afacerile pe care le are în minerit prin firma pe care o deţine: „Motivul principal al demisiei este acela de a nu pierde piaţa controlată de domnul Manţog. Legea trebuie să-şi spună cuvântul cu privire la ceea ce se întâmplă în minerit şi energie cu privire la atribuirea de lucrări“.
În schimb, Eugen Vâlceanu spune că acuzaţiile lui Călinoiu nu sunt fondate: „Călinoiu vorbeşte aiurea. Contractul pe care îl aveam încheiat cu SNLO s-a teminat pe 31 martie. Nu s-a mai organizat licitaţie pentru stabilirea altei firme, pentru că s-a hotărât ca lucrarea să fie făcută cu forţe proprii. Păi de atunci şi până acum puteam să plec de multe ori“.
Ionel Manţog spune că în perioada următoare se vor mai înregistra şi alte înscrieri în PD-L.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII