Acasă Local Dolj Doljul, pe locul doi la numărul de candidaţi admişi la Academia de...

Doljul, pe locul doi la numărul de candidaţi admişi la Academia de Poliţie

Într-un „clasament“ al inspectoratelor judeţene de poliţie, IPJ Dolj s-a clasat pe locul doi pe ţară la numărul de candidaţi admişi la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti, organizat în perioada 19 iulie – 2 august.
Reprezentanţii Inspectora-tului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj au comunicat că procesul de recrutare şi selecţie a candidaţilor s-a realizat în conformitate cu dispoziţiile IGPR, urmărindu-se identificarea celor mai motivaţi tineri. Candidaţii au început cu vizita medicală susţinută la Centrul Medical Judeţean Dolj, a urmat testarea psihologică susţinută cu specialişti din cadrul Centrului de Psiho-Sociologie al Ministerului Administraţiei şi Internelor, în final reuşind să treacă selecţia 198 de candidaţi, care au participat la examenul final. Aceştia au fost supuşi unei contravizite medicale la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, după care au urmat probele sportive, susţinute pe baza sportivă din incinta Academiei.
A urmat testarea scrisă, în urma căreia 35 de candidaţi dintre cei recrutaţi de Serviciul Management – Resurse Umane din cadrul IPJ Dolj au fost declaraţi admişi ca studenţi ai Academiei de Poliţie.  Conducerea IPJ Dolj a ţinut să adreseze felicitări tuturor candidaţilor doljeni declaraţi admişi.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version