24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Iulia Vântur a sărit cu paraşuta de ziua ei
Iulia Vântur, prezentatoarea Ştirilor dimineţilor de weekend de la Pro TV, a dovedit că este o împătimită a sporturilor extreme şi a experimentat chiar de ziua ei senzaţiile tari ale săriturii cu paraşuta în tandem cu un instructor. Iubitul ei, Marius Moga, i-a îndeplinit o dorinţă mai veche şi i-a oferit la aniversarea a 29 de ani un cadou special. „De multă vreme mi-am propus să sar cu paraşuta, iar Marius, atent la dorinţele mele, a reuşit să mă surprindă în cel mai potrivit moment“, a spus Iulia. Mare amatoare de adrenalină, vedeta a demonstrat încă o dată că nu se teme de înălţime, după ce în urmă cu cinci ani a făcut bungee jumping. „Activităţile care dau culoare vieţii, care ne scot din monotonie şi normalitate, m-au atras dintotdeauna. Pe lângă sărituri, am făcut parasailling, rafting şi scufundări“, a declarat Iulia. „A fost o combinaţie de suspans, teamă, plăcere şi libertate. Parcă timpul se oprise în loc, iar când instructorul a deschis paraşuta am primit cea mai inedită urare de «La mulţi ani!» în aer“, povesteşte vedeta despre senzaţiile incredibile pe care le-a avut când a căzut în gol de la 3.000 de metri, cu o viteză de 200 km la oră.

Costum de baie dizolvabil
Nemţii au lansat pe piaţă un costum de baie inedit, care dispare în clipa în care intră în contact cu apa. După cum informează Tiscali.it, noul costum „Get naked bikini“ nu a fost creat din cine ştie ce motive ecologice, ci a apărut din dorinţa de răzbunare a unor bărbaţi, care vor să îşi pedepsească într-un fel sau altul fostele partenere. Ghinionistele care vor purta astfel de costume vor avea surpriza deloc plăcută să se trezească dezbrăcate în faţa privirilor indiscrete ale zecilor de persoane de pe plajă. În acelaşi timp însă, noul costum ar purtea deveni un articol popular printre cuplurile care doresc să trăiască o noapte fierbinte. În plus, şi preţul de doar zece euro permite ca „Get naked bikini“ să fie un articol la îndemâna tuturor. Cu toate acestea, noul accesoriu a reuşit să stârnească un val de comentarii în Germania. Unele organizaţii care militează pentru drepturile doamnelor consideră că acest articol este „o jignire adusă femeilor“. Nu de aceeaşi părere sunt însă şi reprezentanţii firmei producătoare, care s-au declarat de la bun început de partea bărbaţilor „seduşi şi abandonaţi“, afirmând că doresc să le ofere acestora posibilitatea de a avea parte de o „răzbunare mică şi inocentă“.

Ana Maria Gheorghe – vacanţă în Insula Capri

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii Meteo de Acasă, a petrecut o vacanţă de vis alături de familie, în Insula Capri de la Marea Tireniană. Pe frumoasa insulă din Golful Napoli, Ana Maria a avut parte de un concediu liniştit, de soare şi de băi în mare.
„Capri este singura dintre multele insule din zona Golfului Napoli care nu a apărut în urma activităţii vulcanice, ci prin ruperea unei porţiuni de uscat din Peninsula Sorrento. Capri sau «Insula Albastră» are o suprafaţă de aproximativ 10 km pătraţi şi seamănă cu un colţ de paradis“, spune Ana Maria, care s-a documentat despre locul unde urma să petreacă şapte zile de relaxare. „Cred că nimic nu se compară cu liniştea pe care ţi-o oferă o vacanţă în familie. Capri este o destinaţie perfectă pentru o vacanţă liniştită, este foartă multă verdeaţă, seara e chiar răcoare, iar pe zi e perfect pentru stat la soare, la piscină sau pe mare cu barca“, a spus Ana Maria, care a fost vrăjită de frumuseţile insulei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS