13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Copil dispărut

Poliţiştii din Olt sunt în alertă, după ce un băiat de 15 ani a dispărut de la domiciliul părinţilor săi. Alexandru Luigi Dorel Mihăilă, din Comani – Drăgăneşti Olt, a plecat de acasă pe 20 iulie, spunându-le părinţilor că intenţionează să meargă la un magazin din localitate. Copilul nu s-a mai întors, iar vineri rudele au anunţat poliţia. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că minorul a mai plecat de la domiciliu fără să anunţe, mergând pe raza municipiului Caracal.
„În cele mai multe cazuri, minorul s-a reîntors la domiciliu, iar alteori a fost găsit de părinţi, aceştia nesemnalând dispariţia lui“, a precizat Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Semnalmentele băiatului sunt următoarele: înălţime 1,70 metri, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, sprâncene groase. La data dispariţiei, băiatul era îmbrăcat în blugi albaştri scurţi, cămaşă cu mânecă scurtă, în carouri de culoare verde deschis pe fond alb, şi era încălţat în papuci albaştri. Cine poate da relaţii este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII