9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident mortal lângă Bechet

Accident mortal lângă Bechet

Un doljean şi-a pierdut viaţa ieri după-amiază, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 55 A, între oraşul Bechet şi satul Lişteava al comunei Ostroveni.

Marcel Vlădescu, de 58 de ani, din Bechet, mergea dinspre Ostroveni către casă, pe un motoscuter. Se pare că bărbatul a oprit puţin la umbra unui pom, apoi a dat să plece din nou la drum, exact în momentul în care a fost ajuns din spate de o autoutilitară Peugeot, condusă de Marin Pican, de 43 de ani, din Dăbuleni. „Din primele cercetări, se pare că persoana care conducea motoscuterul a apărut brusc pe partea carosabilă, fără să se asigure, chiar în faţa maşinii, al cărei conducător auto n-a mai putut să evite impactul", a declarat inspectorul principal Cătălin Chircuşi, şeful Poliţiei Bechet.

Vlădescu a fost lovit în plin de maşină, decedând pe loc. Poliţia a demarat cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Testându-l cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat că şoferul maşinii nu consumase alcool.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS