10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTelenovelă cu un poliţist la Perieţi

Telenovelă cu un poliţist la Perieţi

O tânără de 16 ani, din Perieţi – Olt, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a încercat să se omoare posibil din dragoste pentru un poliţist. Familia fetei susţine că i-a pus în vedere agentului să o lase în pace pe copilă. 

Tânăra, I.B., a înghiţit miercuri mai multe pastile în combinaţie cu alcool, ajungând de urgenţă la spital. Potrivit cadrelor medicale, fata a primit îngrijirile necesare la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind apoi transferată pe Secţia medicală, unde a rămas sub supraveghere.
„Minora a fost adusă miercuri la spital cu ambulanţa. Ea a fost diagnosticată cu intoxicaţie cu medicamente şi etanol şi a rămas sub supraveghere medicală până a doua zi, când a fost externată“, a precizat Cristina Bontescu, purtătoarea de cuvânt a Spitalului din Slatina. Potrivit informaţiilor medicale, minora a încercat să îşi ia viaţa.  

„I s-a făcut rău de la ciocolată“

Familia fetei susţine că nu a încercat să se sinucidă. „Nu a luat pastile şi nici nu a consumat alcool. Ea ţine cură de slăbire, iar ieri (miercuri – n.r.) nu a mâncat toată ziua decât dulciuri. Probabil, ciocolata pe care a consumat-o a fost expirată, pentru că i s-a făcut rău. Am găsit-o leşinată în casă şi am chemat salvarea“, povesteşte mama fetei. „A avut o relaţie cu un poliţist. Trei săptămâni a vorbit cu el, dar s-au despărţit. Îi trimitea mesaje că o iubeşte şi că după ce ea împlineşte 16 ani nu mai are nimeni ce să le facă. Venea pe aici, pe la poartă, vorbea cu ea. Odată a venit şi mi-a cerut voie să meargă cu ea la discotecă. I-am spus să o lase în pace, că fata e mică, nu e de vârsta lui şi trebuie să îşi termine liceul. El e om în toată firea, are 26 de ani, iar ea e minoră“, adaugă mama copilei.

„Am o relaţie serioasă şi urmează să mă căsătoresc“

Poliţistul Roberto Voica, de 26 de ani, ajutorul şefului de la postul de poliţie din Perieţi,  neagă faptul că s-ar fi iubit cu minora. El susţine că urmează să se însoare cu o altă tânără din localitate. „Nu ştiam că I.B. a ajuns la spital. Oricum, dacă e aşa, nu este din cauza mea. Nu am avut nici o relaţie cu ea. M-am dus pe acolo că eram prieten cu taică-său. În nici un caz nu m-am dus la ea. Am o relaţie serioasă cu o altă fată, de aici, din comună. Suntem împreună de un an şi jumătate şi urmează să ne căsătorim“, susţine poliţistul.

„Nu este caz de poliţie“

Colegii agentului din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt spun că nu au ce să facă. „Nu este caz de poliţie ce declară acea fată. Este viaţa personală a poliţistului, iar purtătorul de cuvânt nu are treabă cu asta“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII