10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjInvestiţii în spitale

Investiţii în spitale

Consiliul Judeţean Gorj va realiza, în perioada următoare, o serie de investiţii în unităţile spitaliceşti. Blocul operator din cadrul Spitalului Judeţean „Tudor Vladimirescu“ şi Secţia Oncologie II vor fi reabilitate. Lucrările care vor fi realizate vor consta în reparaţii la instalaţiile sanitare, electrice şi termice, zugrăveli şi finisaje. Pentru realizarea celor două investiţii, în perioada următoare va fi demarată procedura de achiziţie publică de servicii proiectare şi execuţie lucrări.
Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a precizat că alt proiect în care se va investi va fi înfiinţarea unei Secţii-pilot de chirurgie toracică.

Lucrări de modernizare la Sanatoriul Dobriţa

La Spitalul de Pneumo-ftiziologie „Tudor Vladimirescu“ din Dobriţa, cunoscut sub numele de Sanatoriul TBC, vor începe lucrările de realizare a canalului termic şi de înlocuire a instalaţiei termice interioare. Licitaţia va avea loc pe 16 iulie, după care urmează să înceapă lucrările. De asemenea, conducerea Consiliului Judeţean Gorj consideră că în acest an vor fi finalizate lucrările de reabilitare termică începute din 2008. Lucrările au constat în izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei şi a centralei termice.
Ion Călinoiu spune că pe parcursul execuţiei s-a impus realizarea unor lucrări suplimentare, fapt pentru care a fost nevoie de efectuarea mai multor demersuri la Compania Naţională de Investiţii, în vederea aprobării fondurilor necesare. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU