3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDin căruţă, la spital

Din căruţă, la spital

Două persoane au fost grav rănite în urma unui accident de circulaţie provocat de o căruţă neiluminată. Pajo Istanov, de 66 de ani, din localitatea Subotica – Serbia, conducea în noaptea de vineri spre sâmbătă un autocamion cu remorcă, pe DN 55, dinspre Craiova către Bechet. În jurul orei 2.30, în timp ce traversa localitatea Căciulăteşti, a ajuns din urmă o căruţă neiluminată, ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. Şoferul camionului a văzut prea târziu vehiculul cu tracţiune animală – care nu avea ce căuta pe un drum naţional – şi n-a mai putut să evite impactul. Căruţa a fost spulberată de camion, iar cei doi ocupanţi ai acesteia – căruţaşul Marin Buşcă, de 42 de ani, şi însoţitorul lui, Ion Bizerea, de 41 de ani, ambii din comuna Sadova – s-au ales cu răni grave, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Pietoni răniţi din vina lor

Alte două accidente de circulaţie produse în weekend au avut drept victime pietonii. Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.45, în comuna Şimnicu de Sus, Mihai C., de şapte ani, din localitate, s-a ales cu răni grave după ce a fost lovit de un Opel condus de Nelu Nedelcu, de 48 de ani, din Craiova. Potrivit poliţiei, copilul se angajase neregulamentar în traversarea drumului.
Tot din cauza traversării neregulamentare a fost rănită Alexandra Constantin, de 64 de ani, din Craiova. Sâmbătă seară, în jurul orei 21.30, femeia încercase să traverseze bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova, fiind surprinsă şi accidentată uşor de un VW Golf, condus de Ionuţ Şerban, de 20 de ani, din localitate.
O oră mai devreme, se produsese pe acelaşi bulevard alt accident de circulaţie. Florin Cimpoeriu, de 23 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o motocicletă Yamaha, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul Nissan care circula în faţă, condus de Marian Frimu, de 39 de ani, din Craiova. Motociclistul a lovit maşina în spate, zburând din şa, dar s-a ales în urma impactului cu leziuni uşoare, datorită faptului că purta cască şi avea costum de protecţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU