14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalLoganul poliţiei, avariat în misiune

Loganul poliţiei, avariat în misiune

Un poliţist craiovean a fost sancţionat ieri de colegii săi de la Rutieră, după ce a lovit Loganul cu care plecase într-o misiune. Sorin Slămnoiu, de 25 de ani, agent de siguranţă publică la Secţia 4 Poliţie Craiova, conducea o Dacie Logan, ieri, în jurul orei 12.30, pe strada Bariera Vâlcii, dinspre CET 2 către centru. Loganul poliţiştilor avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pentru că, după cum au explicat reprezentanţii IPJ Dolj, echipajul era într-o misiune.
La intersecţia cu strada Toamnei, Loganul condus de agent s-a înfipt într-un Fiat Doblo, staţionat pe partea dreaptă a drumului, tocmai pentru a face loc echipajului de poliţie. În urma impactului dintre cele două autovehicule, cel mai „şifonat“ a ieşit Loganul, Fiatul suferind avarii minore. Din verificările poliţiştilor de la Rutieră, s-a stabilit că agentul Slămnoiu a încercat să evite un Chevrolet condus de Irinel Toboş, de 20 de ani, din Craiova, care a ieşit de pe strada Toamnei şi a tras de volan dreapta, după care a lovit în spate Fiatul staţionat pe partea dreaptă a drumului.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că agentul de poliţie a fost sancţionat cu un avertisment, iar Irinel Toboş a rămas fără permisul de conducere, care i-a fost suspendat pentru neacordare de prioritate. Acesta din urmă s-a ales şi cu o amendă contravenţională de 240 de lei. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII