10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţistă aruncată în piscină cu tot cu uniformă şi pistol

Poliţistă aruncată în piscină cu tot cu uniformă şi pistol

O poliţistă din Dolj este cercetată prealabil, după ce, miercuri seară, fiind în uniformă şi cu pistolul în toc, a fost aruncată într-o piscină de doi bărbaţi.
Incidentul a avut loc în jurul orei 18.00, la Pensiunea „La Izvoare“, din localitatea Beharca. Potrivit poliţiştilor doljeni, Suzana Răcăreanu, de 23 de ani, ajutorul şefului de post din comuna Coţofenii din Faţă, după terminarea programului, aflându-se în drum spre Craiova, a trecut pe la pensiunea din Beharca, pentru a se întâlni cu câţiva prieteni.
Odată ajunsă la pensiune, doi amici de-ai săi au luat-o pe sus şi au aruncat-o îmbrăcată în piscină. Poate că incidentul ar fi rămas necunoscut, însă un craiovean a filmat toată scena şi a trimis imaginile la o televiziune. După ce vineri filmuleţul cu baia făcută de poliţistă a fost postat pe internet, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj a trimis un comunicat prin care încerca să lămurească situaţia. Poliţiştii au explicat că, din primele verificări efectuate, s-a stabilit că tânăra este agent de poliţie, se afla după terminarea orelor de program şi se cunoştea cu persoanele care au aruncat-o în apă, dar şi că s-a dispus cercetarea prealabilă a acesteia.
„În prezent, s-a dispus cercetarea prealabilă a poliţistei, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie dispuse măsuri în consecinţă“, a explicat comisarul Florentina Popescu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.
Poliţiştii doljeni au mai explicat că, având în vedere că agentul de poliţie a fost implicat în incident împotriva voinţei, acesta a luat decizia de a depune plângere penală faţă de cele două persoane, acestea fiind cercetate pentru lovire sau alte violenţe. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII