20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDosar penal pentru scandalul din curtea Spitalului

Dosar penal pentru scandalul din curtea Spitalului

Procurorii doljeni au anunţat ieri că au fost întocmite două dosare penale în cazul celor două scandaluri înregistrate luni seară, unul pe strada Bucura şi altul în curtea Spitalului de Urgenţă Craiova. Luni seară, în jurul orei 20.00, pe strada Bucura din Craiova, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia trei bărbaţi, printre care şi Tudor Rada, nepotul lui Gigi Zavera, zis Gigioc, au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, fiind răniţi uşor. La unitatea medicală a ajuns şi Gigioc, împreună cu mai multe persoane, iar din cercetările poliţiştilor s-a stabilit că aceştia au lovit doi membri ai familiei Velcu, crezând că ei l-au bătut pe Rada. S-a stabilit însă că membrii familiei Velcu veniseră la spital cu o problemă medicală şi nu au avut nici o legătură cu conflictul de pe strada Bucura.
După producerea scandalurilor, poliţiştii au început cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar marţi au audiat mai mulţi martori şi participanţi la cele două altercaţii. Unii dintre cei implicaţi, printre care şi Gigioc, nu fuseseră găsiţi până miercuri. Procurorii au explicat că în cazul scandalului de la Spital s-a început urmărirea penală împotriva mai multor persoane, însă nu au dat nume, precizând că acest lucru ar încurca desfăşurarea anchetei.
„S-a stabilit că în seara de 15 iunie, mai multe persoane au provocat scandal, au tulburat ordinea şi liniştea publică, creând panică în rândul pacienţilor şi personalului medical din cadrul Unităţii Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Craiova“, a declarat procuror Greta Chiurtu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. În cazul scandalului de pe strada Bucura s-a întocmit alt dosar penal, care este încă în cercetări la poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII