14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Carte pe hârtie igienică

Koji Suzuki, un celebru scriitor japonez care a cucerit publicul cu romane precum „Dark Water“, „Spiral“ sau „The Ring“, a decis să îşi publice cea mai recentă creaţie într-un mod inedit: pe hârtie igienică. În cel mai recent roman al său, „Drop“, Koji Suzuki vorbeşte despre o toaletă publică, acesta fiind locul de desfăşurare al acţiunii. În general, în Japonia, toaletele sunt mici, strâmte şi înghesuite, pe scurt un loc perfect pentru un horror. Plecând de la această realitate, scriitorul nipon şi-a propus să facă aceste locuri ceva mai plăcute, prin intermediul unei cărţi care măsoară doar 90 de centimetri. Volumul va costa 210 yeni şi va fi destinat toaletelor publice şi din celor din localuri.

Febra pariurilor

Un suporter scoţian şi-a demonstrat printr-un pariu încrederea neţărmurită în echipa naţională a Angliei. După cum informează Krone.at, bărbatul a pariat 160.000 de euro pe victoria pe teren propriu a Three Lions împotriva naţionalei Andorrei. În ciuda victoriei scontate a Angliei, câştigul suporterului nu a fost cel aşteptat. Succesul cu 6-0 al lui Wayne Rooney şi al colegilor săi a băgat în buzunarul scoţianului doar 786 de euro, din cauza cotelor mici la casa de pariuri. În cazul în care Anglia ar fi suferit o înfrângere sau ar fi terminat la egalitate, scoţianul ar fi pierdut toţi banii puşi în joc. „Nu ştiu ce e mai incredibil: faptul că un scoţian sprijină Anglia sau că a riscat 160.000 de euro ca să câştige o sumă modică“, a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei, la care a pariat scoţianul.

Uma Thurman trăieşte zâmbind

Odată cu trecere timpului, actriţa Uma Thurman a mărturisit că a învăţat că viaţa nu trebuie luată prea în serios şi trebuie să trăiască la maximum fiecare moment. „Nu este viaţa uimitoare? Nu este plină de surprize? Când vine vorba despre lucruri precum căsătoria, nu ştii niciodată… Am aflat că maturizarea înseamnă să realizezi că viaţa devine din ce în ce mai serioasă şi de aceea este important cu adevărat să ai simţul umorului“, a mărturisit actriţa. Pe plan profesional, Uma a recunoscut că intenţionează să lucreze din nou cu Quentin Tarantino, cu care a mai colaborat la peliculele de succes „Kill Bill“ şi „Pulp Fiction“, în ciuda neînţelegerilor existente în trecut, după ce regizorul nu a ales-o în ultimul lui film, „Inglourious Basterds“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS