10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu zece răniţi

Accident cu zece răniţi


Zece persoane au fost transportate sâmbătă la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce un şofer care circula cu viteză excesivă pe DN 55, în comuna doljeană Teasc, a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini care circulau din sens opus. Potrivit ofiţerilor din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj, Victor Târziu, de 61 de ani, din Craiova, care conducea o Dacie Papuc dinspre localitatea Secui către Craiova, la ieşirea din Secui, într-o curbă uşoară la stânga, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens. Dacia Papuc a acroşat cu partea stângă Dacia 1310 condusă regulamentar din sens opus de Gheorghe Popescu, de 60 de ani, din Craiova, după care a lovit violent, frontal, un Cielo care circula în spatele Daciei, condus de Alexandru Birtu, de 49 de ani, tot din Craiova.
În urma impactului violent dintre Dacia Papuc şi Cielo, ambii şoferi au fost răniţi grav, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au rămas internaţi. Pe lângă aceştia, la spital au mai fost transportate opt persoane, printre care Melania Târziu, soţia şoferului care conducea Dacia  Papuc, pasageră pe locul din faţă, şi doi bărbaţi care se aflau în cabina Papucului – Florică Dabu, de 41 de ani, şi Constantin Eftemie, de 44 de ani, dar şi Elvis Marin, de 28 de ani, pasager în Cielo, aceştia fiind răniţi uşor.
La spital a fost transportată şi nepoata de doi ani a soţilor Târziu, care se afla în cabina Papucului, din fericire, fetiţa scăpând fără răni grave. Poliţiştii doljeni au precizat că şoferii implicaţi în accident nu purtau centurile de siguranţă şi că pe numele lui Victor Târziu a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII