16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a ucis concubina, apoi s-a sinucis

Şi-a ucis concubina, apoi s-a sinucis

Un bărbat de 59 de ani, din Târgu Jiu, şi-a înjunghiat concubina şi apoi s-a aruncat în râul Jiu, cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor. Criminalul sinucigaş a decedat la câteva minute după ce a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe.
                
Locatarii blocului de garsoniere din cartierul 9 Mai din Târgul Jiu au trăit clipe de groază joi seară. Câţiva vecini au văzut-o pe Camelia Bordei, de 41 de ani, cum a ieşit din casă cu gâtul tăiat, a mai făcut câţiva paşi şi s-a prăbuşit pe holul blocului, într-o baltă de sânge. Oamenii au încercat să-i oprească hemoragia cu ajutorul unui prosop, însă femeia a decedat înainte de venirea ambulanţei. „A ieşit din casă înjunghiată şi a căzut pe hol. Am vrut să-i pun un prosop ca să opresc sângerarea, dar degeaba. A murit foarte repede. Bărbatul ei a ieşit din casă liniştit, a coborât şi a plecat cu maşina“, a spus unul dintre vecini, care a văzut teribila scenă. Locatarii, dar şi curioşii s-au strâns în faţa blocului, dar poliţia a restricţionat accesul. Nimeni nu a putut urca la etajul IV al imobilului, unde au locuit cei doi, pe perioada efectuării cercetărilor, care au durat mai multe ore.

A înjunghiat-o de mai multe ori

Potrivit oamenilor legii, un conflict spontan s-a terminat tragic pentru ambii protagonişti. Vecinii au auzit mai multe zgomote şi pe cei doi concubini certându-se, dar nimeni nu se aştepta la finalul de groază. Iulian Dună a înjunghiat-o de mai multe ori pe concubina sa, în gât şi în abdomen, şi apoi, plin de sângele ei, a fugit să-şi pună capăt zilelor. La ieşirea din scara blocului unde locuiau împreună de mai mulţi ani, bărbatul s-a întâlnit cu fiul Cameliei Bordei, care şi-a dat seama că s-a întâmplat o nenorocire. Tânărul de 23 de ani a leşinat la vederea cadavrului mamei sale şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Iulian Dună s-a aruncat în apele Jiului, dar a fost văzut de un localnic, care a chemat Ambulanţa. Bărbatul a decedat pe patul spitalului, după ce medicii au încercat să-l resusciteze.

Motivul crimei – necunoscut

Nimeni nu ştie din ce cauză s-au certat Iulian Dună şi Camelia Bordei. Cei doi erau consideraţi un cuplu model şi vecinii spun că nu i-au auzit niciodată certându-se. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili motivele şi circumstanţele în care a avut loc tragedia. „De 10-12 ani de când îi cunosc, nu i-am auzit vreodată certându-se. Erau nişte oameni model în bloc. El era şofer şi lider de sindicat. Nu ştiu ce s-a întâmplat între ei. Chiar am fost surprinşi, pentru că niciodată nu au făcut vreo problemă în bloc“, a spus un vecin. La faţa locului au venit şi părinţii femeii ucise. Aceştia erau în stare de şoc şi nu le venea să creadă că fiica lor a murit. „L-am considerat copilul meu (pe concubinul ucigaş – n.r.). Cum a putut să facă asta, tâlharul?! Fata mea a plecat de la mine vie. Nu a murit“, se tânguia tatăl Cameliei, distrus de durere.

Şi-au luat adio de la colega lor  

Vineri la prânz, familia Cameliei Bordei a luat de la morgă trupul femeii, cu intenţia de a-l transporta la casa părintească din comuna Dăneşti. Pe drum, maşina care transporta sicriul s-a oprit şi la Fabrica de Confecţii din Târgu Jiu, unde a muncit Camelia. Aici, colegele femeii şi-au luat adio de la cea care le-a fost prietenă şi colegă mulţi ani. Înmormântarea va avea loc în comuna Dăneşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS