10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎnvăţătorul chiulangiu

Învăţătorul chiulangiu

Elevii clasei a IV-a de la Şcoala Generală din cartierul Gura Văii, din Drobeta Turnu Severin, nu au mai făcut cursuri de pe 18 mai, deoarece învăţătorul lor este în concediu medical.
„De două săptămâni domnul învăţător nu a mai venit. Mai vine părintele Marcel să facem religia şi ceilalţi domni învăţători“, au spus copiii. Părinţii copiilor sunt revoltaţi. „De două săptămâni copilul spune că nu a făcut nimic la şcoală. Am fost şi la Inspectoratul Şcolar“, a spus un părinte.
Nici directorul unităţii de învăţământ nu era de găsit, acesta fiind plecat deoarece îşi sărbătorea ziua de naştere.
„Domnul învăţător este în concediu medical. Există şi adeverinţa la secretariat, iar copiii nu au stat singuri. Am mai făcut noi câte ceva cu ei. Iar domnişoara directoare este plecată în oraş pentru că este ziua dânsei de naştere şi momentan nu este, dar o să vină după-amiază. Din câte ştiu eu domnul învăţător ar fi trebuit să vină de ieri (joi-n.r.) din concediu, dar nu ştiu ce s-a întâmplat“, a spus consilierul coordonator al Şcolii Generale din Gura Văii.
Preotul localităţii a mai făcut ore cu elevii clasei a IV-a. „Nu este normal să fie lăsaţi singuri copiii. Deşi am o oră de religie pe săptămână la ei, trec şi pe la clasa a IV-a atunci când am ore la celelalte clase. Nu ştiu nimic despre domnul învăţător“, a spus preotul Marcel. Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi a deschis o anchetă şi va lua măsuri împotriva vinovaţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU