10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Zdrobite de tavan

O femeie de 51 de ani care muncea cu ziua la demolarea unui imobil şi-a pierdut viaţa, după ce tavanul unei încăperi s-a prăbuşit peste ea. Tragedia s-a petrecut marţi după-amiază, în Mehedinţi.
Muncitorii care lucrau la demolarea casei se adăpostiseră de ploaia torenţială când tavanul camerei în care se aflau a cedat. Doi dintre ei au reuşit să se salveze, însă două femei au fost îngropate sub dărâmături.
Cei care au reuşit să iasă din casă au alertat pompierii şi proprietarii imobilului şi au început să sape după colegele lor.
„Ei au intrat aici ca să se adăpostească de ploaie. Am auzit o bubuitură mare, iar când am venit, căzuse tavanul“, a spus Victoria Popescu, proprietara casei aflate în demolare.
Una dintre femei a fost găsită de ceilalţi muncitori, însă pentru cea de-a doua a fost nevoie de intervenţia Serviciului  de Descarcerare.
Medicii erau rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale acesteia.
„Are probleme respiratorii şi nu răspunde la resuscitare“, a spus unul dintre medicii de pe ambulanţă.
La faţa locului au intervenit trei autospeciale de la ISU „Drobeta“.
„Când am ajuns, una dintre femei fusese scoasă de ceilalţi oameni. Acum se încearcă resuscitarea uneia dintre victime“, a declarat Florentin Dragomir, maior în cadrul ISU „Drobeta“.
Inspectorii de la ITM au început o anchetă, existând supoziţii că proprietarii nu le-au asigurat muncitorilor toate măsurile de protecţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS